2777
2789
عنوان

اگه شوهرتون تا حد مرگ

| مشاهده متن کامل بحث + 555 بازدید | 30 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

امروز انقد تاپیک کتک زدن و خفه گردن و مشت زدن شوهرارو دیدم حس خفگی بهم دست داده😑

جالبه میگه خفه کردن کتک نیست خیلیم ادعای عاشقی و دوست داشتن می‌کنه🙃

خداوندا من در کلبه ی فقیرانه ی خویش چیزی دارم که تو در عرش کبریایی خود نداری،من چون تویی دارم که تو چون خود نداری👍😍
آره متاسفانه

بهش بگو سریع طلاق بگیره تو فامیل ما یکی اینجوری بود زنشو میزد بعد که بچه دار شدن بچه هاشم میزد زنه هم دیگه بخاطر بچه نتونست طلاق بگیره به نظرم قبل بچه دار شدن طلاق بگیرن بهتره

چون به کسی نمیگه شوهره همچنان به کار خودش ادامه میده. بنظرم با بزرگترا مشورت کنه، شاید فایده داشت

دقیقا منم همینو میگم ،میگه من که نمی‌خوام طلاق بگیرم یا نمیتونم اصلا ،پس چرا برم خونه بابام چن روز بمونم و برگردم فامیل پشت سرم پچ پچ کنن

خداوندا من در کلبه ی فقیرانه ی خویش چیزی دارم که تو در عرش کبریایی خود نداری،من چون تویی دارم که تو چون خود نداری👍😍
دلم براش میسوزه فقط به من گفته

دلت نسوزه تا کی میخواد تو سری خور باشه. اومدیم تو یکی از این دعواها مرد اونوقت خوبه. از اونجایی که برا خودم ارزش و احترام قائلم قطعا میرم پزشک قانونی و نامه میگیرم. بعدش شکایت و بزرگای فامیل. گاهی اگر کسی ظلم میکنه چون خودمون ظلم رو میپذیریم و منفعلیم.

داستان شما نبود مگه؟

نه عزیزم برا یکی از فامیلامونه متاسفانه فقط به من گفته

مهرتو بزار اجرا ...بعد در ازای طلاق نصفشو ببخش ...و با پول باقیمانده بزن به چاک جاده....😎

میگه نمیتونم برم بچه دارم البته جور دیگه ای نمیزنه ها فقط خفه می‌کنه که این فک کنم بهتره هر بار مرگ و جلوی چشمان ببینی و جون بدی

دلت نسوزه تا کی میخواد تو سری خور باشه. اومدیم تو یکی از این دعواها مرد اونوقت خوبه. از اونجایی که ب ...

خیلی میترسم از اینکه من می‌دونم و بهم گفته به کسی نگو ،اما اگه خدایی نکرده یه روزی بلایی سرش بیاد چی

دقیقا منم همینو میگم ،میگه من که نمی‌خوام طلاق بگیرم یا نمیتونم اصلا ،پس چرا برم خونه بابام چن روز ب ...

نه که بره بمونه یا طلاق بگیره، فقط به همسرش بگه که مادر پدرا در جریانند. تا اونا باهاش صحبت کنند یا مشاوره بره بتونه یه راه حلی پیدا کنه

✅ سالیانی‌ست که من سنگ صبور خودمم🍂
نه که بره بمونه یا طلاق بگیره، فقط به همسرش بگه که مادر پدرا در جریانند. تا اونا باهاش صحبت کنند یا ...

خب دقیقا اگه مامان باباش بفهمن نمی‌ذارن برگرده خونش دیگه

خب دقیقا اگه مامان باباش بفهمن نمی‌ذارن برگرده خونش دیگه

اولاش  آره ولی دو تا بچه مسئولیت داره. اگه خودش بخواد سر خونه و زندگیش بمونه، می تونند یه راه حل پیدا کنند. انشالله که مشکلش حل بشه

✅ سالیانی‌ست که من سنگ صبور خودمم🍂