2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اکس نداشت.ازدواج دومون بود.همسرش تو دوستیمون پیغام داده بود که برگردن همسرم قبول نکرد ولی شمارشو نداشت

تنها دلیل ادامه دادنم تو روزهای سخت فقط تو بودی مامان.بمونی برام عزیزتزینم

من یه نامزد روانی داشتم قبلا ، باهاش تا یه جلیسه خواستگاری جلو رفتم خودم ولش کردم ، موقع ازدواجمم شوهرم میدونست قضیه شو ، بعد ازدواج زنگ میزد ک هیچ پاشد اومد پیش شوهرم ، بخاطر کاراش الان زندانه

آنکس که در قفس زاده شده ، پرواز را یک بیماری میپندارد 

من قبل اینکه نامزد کنم با یکی از اقواممون در حد چت در ارتباط بودم تقریبا دو سه ماه ولی شوهرم اصلا نمیدونست

بعد ی روز قبل نامزدی شوهرم اومد منو برد سیمکارت واسم خرید میگفت دوست ندارم بعضی از دوستات شمارتو داشته باشن

خیلیییی کار درستی بود ک خطمو عوض کردم چون خیلیا داشتنش😐

ساکنان دریا پس از مدتی دیگر صدای امواج را نمی شنوند و اما چه تلخ است روایت غم بار عادت:/🙂

سلام سلطان😁😅

جهت مشاوره ی حقوقی، دعاوی خانواده، مهریه، طلاق توافقی، نفقه، وکالت در طلاق و انواع قراردادها، حقوق کیفری، توهین، تهدید، قذف، افترا، مزاحمت و.......پیام دهید.                                                                                                     کانال تازه تاسیس وکیل یار در تلگرام vakil_yarhs@                                 حمایت می کنید؟💞

خودم که اکس نداشتم 

شوهرمم همینطور

ولی یکی از دخترایی که قبلا همسرم خاستگاریش رفته بود بشدت مزاحم میشد و میخاست زندگیمونو بهم بریزه 

بار آخر گفتم یکبار دیگه پیام بدی دیگه با خودت صحبت نمیکنم فیلماتو میفرستم برای بابات مستقیم با اون صحبت میکنم

خداروشکر انگاری عاقل شده ۴سالیه خبری ازش نیست