2777
2789

تهران یه جایی هست تاپ شلوارک .تونیک. ساپورت وکلی چیزهای دیگه با قیمت خیلی عالی به صورت عمده میفروشن من میخوام یه کانال تلگ رام بزنم ازشون خرید کنم بفروشم فکر میکنم خیلی خوب فروش میره فقط مشکلی که دارم باید پول بریزم به حسابشون تا بعد جنسو بفرستن ونمیتونم اطمینان کنم چون پولم وامه نمیتونم روش ریسک کنم کسی میتونه بره به ادرس ببینه واقعیت داره یانه ؟وهم برای خودش میتونه شروع کنه

سلام میشه خواهش کنم ازمامانها که برای منم دعا کنید که منم مامان بشم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تهران خیابان خاوران غرب به سمت شرق.بعداز اتوبان امام علی.نرسیده به پمپ بنزین هاشم اباد خیابان بیات.کوچه پاکدل.پ.12.زنگ اول درب قهوه ای

سلام بنده در بازار بزرگ تهران کار میکنم  اجناسی هست که اگر بخواهید با قیمت مناب تقدیم کنم

تو فضای مجازی هم هستید جنس هاتون را ببینم باقیمتهاشون؟

بعد به اين هم فكر كردى كه چه طور براى كانال تلگرامت ممبر جذب كنى ؟چون خيليا اگه بيان كانالت رو ببينن حتى اگر هم خوششون بياد ولى تعداد ممبرهاى تلگرامت كم باشه ممكنه اعتماد نكنن و منصرف شن منظورم كلا تبليغ كانالى كه مى خواى براى اين موضوع بسازى هستش