2777
2789
عنوان

درس خوندن

154 بازدید | 22 پست

بچها من زبان الماني ميخوندم الان ٦ماهه نخوندم ناراحتم انگيزه خوندنم بياد چيكار كنم چند وقت ديكه مهاجرت ميكنم البته A1لازمه اونو اوكي ام اما واسه اونجا زندگي كنم بايد اوكي شم تا بيدار ميشم ناهار درست كنم ظرف بشورم بخوابم يك فيلم ببينم شب شده خوندنم نمياد چيكار كنم ازين بابت هم ناراحتم از خودم

صبحا بهترین تایم برا درس خوندنه 

از شب قبل به خودت بگو فلان تایم بعد صبحونه میخونم 

تو یک زنی ^_^..! زیبا باش! لباس خوب بپوش! ورزش کن! مواظب هیکل و اندامت باش! هر سنی که داری خوب و زیبا بگرد! همیشه بوی عطر بده! مطالعه کن و آگاهی ات را بالا ببر... خودت را به صرف قهوه ای یا چایی در یک خلوت دنج مهمان کن! برای خودت گاهی هدیه ای بخر! وقتی به خودت و روحت احترام میگذاری احساس سربلندی میکنی آنوقت دیگر از تنهایی به دیگران پناه نمیبری و اگر قرار است انتخاب کنی کمتر به اشتباه اعتماد میکنی یادت باشد .."برای یک زن عزت نفس غوغا میکند"          

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اسی زبان آلمانی خیلی سخته؟ منم دلم میخواد حداقل یه زبان یاد بگیرم.انگلیسی هم اصلا بلد نیستم خیلیی خی ...

سخته اما شيرينه من تا ب يك خوندم اما٦ماهه نخوندم منم انگليسي بلد نيستم بهم ربطب ندارن

برنامه ریزی و شروع کوچیک درمانشه بنظرمخودمم این مشکل و داشتم حالا ناهار و اینا نه اما هم روسی میخوند ...

برنامه ريزي ساعتي كنم؟من اخه سه ماهم هست سركار نميرم ميخوام دوباره برم سركار فكر كنم همش خونه ام اينجوري شده فكر ميكردم سركار نرم بهتر درس بخونم 

برنامه ريزي ساعتي كنم؟من اخه سه ماهم هست سركار نميرم ميخوام دوباره برم سركار فكر كنم همش خونه ام اين ...

مهجرت از چ طریقی اسی ؟ چن سالته

خدایا شکرت🤍 🎆 🎗  وقتی تو بحث و دعوا جوابتو نمیدم بدون که برام مهم نیستی و خودمو در لول تو نمی بینم که بخوام جوابتو بدم وگرنه هارت و پورت کردنو همه بلدن!😊🎗

برنامه ريزي ساعتي كنم؟من اخه سه ماهم هست سركار نميرم ميخوام دوباره برم سركار فكر كنم همش خونه ام اين ...

برای همه اتفاق میوفته من امتحان فاینال روسی کالجم و اینقد استرس داشتم استاد گفت برو با منیجر حرف بزن یه بار دیگه آزمون بده.من اینقدر ترسیدم و توی دور باطل افتادم که پنج ماه طولش دادم و خب خیلی چیزا فراموشم شد

میخوام بگم از یک ساعت و میزان کم شروه کن موتورت حسابی روشن شه و بی انگیزه گی و اینا هم ماله اینه ک مدتیه جوری زندگی کردی که دوست نداشتی

و ناخداگاهت ناراحته

سرکار اگ اولویتت نیست نرو و زمان و برای چیزی بزار که مهم تر و جلو تره 

Go big meri

مثلا ببین بیشترین تایم های آزادت کیه

خیلیم ساعتی برنامه ریزی نکن

اگه شباس شبا بخون هر موقع که هست 

وسواسی نباش فقط یادت باشه باید انجامش بدی مهم نیست چه تایمی از روز باشه چون هرکس زندگیش ی مدلیه

Go big meri
برای همه اتفاق میوفته من امتحان فاینال روسی کالجم و اینقد استرس داشتم استاد گفت برو با منیجر حرف بزن ...

من پرستارم و شغلم جوريه كه پركاره خسته ميشي  ٧سال كار كردم الان تو خونه موندن بك جوريه حسابم هميشه پر بود راحت بودم خوشم نمياد از شوهرم بگيرم البته هرچي بخوام بهم ميده اما اينجوري دوست ندارم  همش خونه ام معاشرت هم ندارم باشگاه رفتم يك ماهيي ديكه نرفتم اين ٥-ماه٦گفتم برم جايي كار كنم  كنارش بخونم شوهرم ب دو و انگليسي در حد ايلتس٧ونيم لولش بالاتر از منه اونجا رفتيم بالاخره منم بايد كار كنم اما نميدونم چيكار كنم تو خونه كلافه ميشه ادم فقط فيلم كره ايي ميبينم

مثلا ببین بیشترین تایم های آزادت کیهخیلیم ساعتی برنامه ریزی نکناگه شباس شبا بخون هر موقع که هست وسوا ...

من چند ماه پيش اينقد مصمم بودم كلاس ميرفتم نميخوابيدم خيلي ميخوندم ده ساعت ميخوندم از خوابم ميزدم الان واسه همين ناراحتم البته كلاس ميرفتم نميخواستم كم بيارم ميخواستم عالي باشم

من پرستارم و شغلم جوريه كه پركاره خسته ميشي ٧سال كار كردم الان تو خونه موندن بك جوريه حسابم هميشه پ ...

اگ واقعا دم مهاجرتی هیچی از زبان مهم تر نیست ینی ب محض اینکه پات برسه اون ور همون دقیقه اول آدم متوجه میشه

اما دیدم بچه هایی که مجبور بودن کار کنن و زبان بخونن دم مهاجرت بودن

میدونم دیل کردن اینا باهم سخته اما تلاشتو بکن

اگ شیفت هات خیلی وقت گیره مجبوری تجدید نظر کنی 

واقعا زبان مهمه

Go big meri
من چند ماه پيش اينقد مصمم بودم كلاس ميرفتم نميخوابيدم خيلي ميخوندم ده ساعت ميخوندم از خوابم ميزدم ال ...

موافقم کلاس که باشه آدم نظم داره خوندنش

میخوام بگم همه همه اینطوری میشن خیالت راحت

تو الانشم عالی هستی فقط باید برگردی به اولش

Go big meri