2777
2789
عنوان

کیا آبغوره گذاشتن بیایین

876 بازدید | 27 پست

خانما آبغوره دیروز گرفتم ریختم تو شیشه

از دیروز تو بالکن گذاشتم الان میبینم روش حالت کف کرده داره انگار تفاله اش اومده بالا خیلی بد شده. چیکار کنم؟ خالی کنم، از صافی رد کنم، دوباره بریزم تو شیشه؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من اول میجوشونم بعد میریزم‌تو بطری 

درشو باز میزارم گازش بره بعد چند ساعت میبنمش 

جوشوندن اختیاریه من اینجوری طعم چند ساله بهش میدم 

حالا شما کجای کارت اشتباه بوده؟ 

همچین تو امضا میزنن کاربری دست دو نفره انگار ما  گفتیم شما دچار Multiple personality disorder هستی 😐😐😐😐حالا این هیچی یکی میبینی دیروز کانکت شده سریع تو امضا میزنه کاربریم مال فلان ساله 😑 خب که چی ⁉️⁉️ میخواید منم بزنم ( تازه وارد نیستم مال قبل تشکیل سایتم ) راحت میشی 🤨🤨🤨🤨
من اول میجوشونم بعد میریزم‌تو بطری درشو باز میزارم گازش بره بعد چند ساعت میبنمش جوشوندن اختیاریه من ...

عههه من نجوشوندم، درش رو هم از اول بستم   الان میریزم تو قابلمه میجوشونم. فقط تا چه حد قُل بخوره؟

مگه تو پارچه صاف نکردی تفالشو بگیری؟؟؟؟؟؟

دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......

عههه من نجوشوندم، درش رو هم از اول بستم الان میریزم تو قابلمه میجوشونم. فقط تا چه حد قُل بخوره؟

زیاد نزار در حدی که بجوشه و قل قل کنه همین 

بعد بزارش همونجوری خنک شه و ولش کن  گازش از بین بره 

همچین تو امضا میزنن کاربری دست دو نفره انگار ما  گفتیم شما دچار Multiple personality disorder هستی 😐😐😐😐حالا این هیچی یکی میبینی دیروز کانکت شده سریع تو امضا میزنه کاربریم مال فلان ساله 😑 خب که چی ⁉️⁉️ میخواید منم بزنم ( تازه وارد نیستم مال قبل تشکیل سایتم ) راحت میشی 🤨🤨🤨🤨

بعدم الان مراقب باش بازش میکنی گاز داره پناه بگیر