2777
2789
عنوان

سفر به وان ترکیه ( کممممممممممک)

144 بازدید | 9 پست

من میخواستم برم پیاده روی اربعین دیگه میرم وان .

خیلی سوال دارم کمکم کنید !

1_ دلار . لیر . ریال ؟ کدومو ببرم؟

2_با تور بریم بهتره یا ماشین شخصی ؟

3_برای خرید چطوره؟

۴_شنیدم اونجا همه فارسی بلدن، راسته؟

۵_ن انگلیسی و نه ترکی بلدم مشکل پیش نمیاد؟ 

۶_جاذبه خوب داره؟

۷_میگن مردم اونجا باحجاب هستن ، زشت نیست مثلا ما بی‌حجاب باشیم ؟ 

۸_کسی که بعضی وقتا با واکر راه می‌ره براش مشکلی پیش نمیاد؟

۹ _هرچی خودتون میدونید بگید 

❤️🥰🙏😍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوست من مرز ترکیه زندگی میکنن وان زیاد میرن شنیدم میگن اونا از ایرانیایی که میرن اونجاباحجابترن و اینکه اینا ترکن اونجا ولی میگه فارسی بلدن

خدایا به من قلبی بزرگ بده آنقدر بزرگ که همه هستی در آن جای بگیرند.

حالا چیشد از اربعین به ترکیه رسیدی؟

من جات بودم پیاده روی روانتخاب میکردم حتی فکر کردن بهش آرامش بخشه

💙تاپیک خوابی که راجب امام زمان(عج)دیدم💙👉 این تاپیک مال دوسال پیشه ولی من وظیفه خودم دونستم اینجا قرار بدم برای کسایی که دوست دارن از همین امروز حضرت مهدی روصدا کنن این ذکری هست که معجزه میکنه فقط کافیه بهش ایمان داشته باشی تا عمردارم تازمانی که نفس میکشم سعی میکنم هرروز۳۱۳مرتبه یامهدی ادرکنی بگم  (همه راه هابُنبسته بایدبیای..بیای تاخدادستشوروکنه...فقط راه برگشتنت روبگو...تاچشمام واست آب وجاروکنه💌)  یامهدی ادرکنی اقاجونم خیلی دوست دارم خیییلی♥️تمام تلاشمو میکنم اونجوری بشم که تومیخوای داروندارم فدای یه تارموت تموم دلخوشیِ زندگی من تویی فدای نفسات بشم آقا قربون قدمهایی که روزمین برمیداری برم عاشقتم پدرمهربونم امام زمانم🤍

مقدلری لیر حتما ببر.مقداری هم دلار.جاذبه نداره..برای خرید خوبه...محلیهاشون ب حجاب شما کاری ندارن .اگر تعدادتون زیاده سوییت بصرفه تره اما اگرکم تعدادین تور و هتل بهتره...ب تبریز ک رسیدین در مورد لیرو دلارو ریال سوال کنید

حالا چیشد از اربعین به ترکیه رسیدی؟من جات بودم پیاده روی روانتخاب میکردم حتی فکر کردن بهش آرامش بخشه

نمیتونم راه برم معلولیت دارم 

اونجا هم محیط آلوده چ کثیف هست از این پشه جدیده میترسم 

برای مریضی افسردگیم باید مسافرت برم 

بله ولی اگربرای روحیه قراره بری اونجا باید راه بری سختت نیست؟خرید داری؟من اگر جای شما بودم جای قشنگت ...

ع! 

نه من نمیتونم راه برم . میتونم ولی خیلی نه

مالی هم خیلی نه 😥

خریدی هم ندارم کلی گفتم