2777
2789
عنوان

معرفی کرم پودر با پوشش عالی

3799 بازدید | 15 پست

سلام عزیزان.... دوسه روز دیگه چندتامراسم داریم...من تا حالا خیلی پول پنکیک وکرم پودر دادم ولی اومدم استفاده کردم راضی نبودم... پوستم سفیده و یکم متمایل به چرب.. موندم بعضیا یا ادمای معروف یه کرمایی زدن که مثل عروسکیه... دوست جونیا یه کرم پودری معرفی میکنین که روشن باشه وپوشش مثل گریم عالی باشه...نمیخوام رنگش به صورتی بزنه و یکم بعد تیره بشه توصورتم..قیمتاشم بگین..خیلی ممنون میشم کمکم کنین آخه فروشنده ها راهنمایی نمیکنن که جنسدلخواهونمیدن

مرسی که هستی♡وهستی رارنگ آمیزی میکنی هیچ ازت نمی خواهم فقط باش

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من چندروز قبل مک خریدم.عالیه.از روژا  نمایندگی پاساژ ارگ خریدم آگه تهرانی عزیزم

نه عزیزم شمالم...میگن مک تقلبیش هم اومده؟

ممنونم از راهنماییهاتون عزیزان... من قیمتش میخواستم از ۱۰۰ تومن بالا نزنه دیگه... ولی مثل گریم عروسک ...

من مک رو راضی بودم.بچه های نی نی سایت از میکاپ فاکتوری هم خیلی تعریف میکنن. یه تست کن عزیزم

منم Ellaro رو پیشنهاد میکنم.خودم 65 تومن خریدم. مارک Bio هم عالیه. من خودم چون پوستم چربه دنبال کرم پودری میگشتم که بعد از چند ساعت صورتمو برق نندازه و Ellaro برام عالی بود. پوشش دهی خیلی خوبی هم داره. پنکک های این 2 مارک هم عالی هستن.

تورو خدا هرکی امضامو میخونه یه صلوات برای بهتر شدن زندگیم بفرسته.ممنونم ازتون.
منم Ellaro رو پیشنهاد میکنم.خودم 65 تومن خریدم. مارک Bio هم عالیه. من خودم چون پوستم چربه دنبال کرم ...

ممنون عزیزم شماهم لطف کردی