2777
2789
عنوان

❌سوره طه میخونم برای ازدواج جوون ها لطفا اسم بنویسین 💚❌

| مشاهده متن کامل بحث + 392 بازدید | 79 پست
من حقیرم سوره مبارک طاها رو به نیتازدواج موفق عزیزان شما وتموم جوونهامونقرائت کردم 🤲+ ۳سوره توحید💚 ...

ممنون مهربون 

دنیا همه هیچ واهل دنیا همه هیچ   ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ 💕ختم قرآن در گروه قرآنی ایتا👈دستتون رو روی لینک نگه دارین بعد گزینه باز رو بزنیدhttps://eitaa.com/joinchat/2844198203C1920725403

به نیت شما خوانده شد ✔️ان شاء الله حاجت دلتون برآورده بخیر بشه 😘🤲

انشاءالله شما هم هرچی از خدا میخوای بهت بده عزیزم

تنها یک چیز میتواند تحقق یک رویا را غیرممکن سازد،ترس ازشکست.اگر هم درمسیر افسانه شخصی ات بمیری بهتر ازمردن همچون میلیون ها انسان که حتی نمیدانند افسانه شخصی وجود دارد...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم خواستم درخواست دوستی بفرستم ولی گفت شما قبلا فرستادین، خواستم تو اعلان ها پیدا کنم درخواستتون رو نشد

موقع دادن اسم کاربری ها پیدا میکنم قبول میکنم

هر سوالی راجب آقا امام زمان داری ازم بپرس🌸 سوالتو تو یکی از تاپیکام بنویس🌼 با احترام درخواست دوستی قبول نمیکنم💛 الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ و عَجّل فَرَجَهم 🌼 🌷 شهید حاج قاسم سلیمانی: 💚 امروز قرارگاه حسین بن علی (ع) ایران است♡  ‌💚 ولایت، ولایت علی بن ابیطالب است♡ و خیمه او خیمه حسین فاطمه است♡ دور آن بگردید♡ با همه شما هستم. 💚 خامنه ای عزیز را عزیزجان خود بدانید♡ با جان دل به توصیه و تذکرات او بعنوان طبیب حقیقی شرعی و عملی عمل کنید♡ 💚 رنگ خدا را بر هر رنگی ترجیح دهید♡💚💚💚 ایرانِ حسین تا ابد پیروز است💚