2777
2789
عنوان

کسایی که ارایش میکنن❌

202 بازدید | 11 پست

خانما شما پودر فیکستون بی‌رنگه یا رنگ پوستتونه؟من حس‌ میکنم اشتباه خریدم

و اینکه به نظرتون کدوم لوازم ارایش بین بقیه واجب تره؟میخوام برای اون بیشتر هزینه کنم ولی بقیه رو یه چیز معمولی بخرم

دیدی دلشوره هام بیجا نبودن💔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همه وسایل آرایشی مهمن اگه داری همشونو خوب بخر اگه هم دستت تنگه کمتر بخر ولی جنس خوب 

مثلا کرم بد پوستت داغون می‌کنه،ریمل بد چشمت حساس می‌کنه باعث ریزش میشه،ریمل ابرو بد باعث ریزش ابرو میشه و ....

عزیزم دونوع پودر فیکس داریم یکی رنگی ،یکی بی رنگ یاهمون پودربیک ،پودر بیک برای قسمتایی که کانسیلر زدی استفاده میشه که مات بشه،پودر فیکس رنگی برا جاهایی که کرم پودر به جای پنکک استفاده میشه،

سوال بعدیتون هم که گفتین کدوم وسایل ارایشی واجب تره چون من کرم نمیزنم ،رژ،ریمل ،وژل لیفت ابرو فقط استفاده میکنم ،اگه ارایش غلیظ هم میخوای خب انواع واقسام سایه وکرم پودر وهایلایتر وخط چشم هست

اگر حق با شماست، خشمگین شدن نیازی نیست و اگر حق با شما نیست، هیـچ حقی برای عصبانی بودن ندارید …

همه وسایل آرایشی مهمن اگه داری همشونو خوب بخر اگه هم دستت تنگه کمتر بخر ولی جنس خوب مثلا کرم بد پوست ...

نه اوکیه اونارم جنس خوب بگیرم ولی چون زیاد استفاده نمیکنم گفتم چیزایی که مهم تره رو برند بخرم 

عزیزم دونوع پودر فیکس داریم یکی رنگی ،یکی بی رنگ یاهمون پودربیک ،پودر بیک برای قسمتایی که کانسیلر زد ...

عزیزم مرسی از توضیحاتت و وقتی که گذاشتی🥹❤️