2777
2789

دوستان من امسال برم پیام نور مثلا یه ترمو بخونم بعد کنکور ۴۰۴ شرکت کنم قبول شم میتونم ادامشو برم دولتی؟!

و میتونم کنکور شرکت کنم دیگه؟ یا باید انصراف بدم؟!

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه ادامه ایی نیست بشه ادامه رشته دولتی رفت.

کنکورم میشه شرکت کرد و اینکه مثلاً اگر واحد های عمومی پاس کنی دانشگاه دیگه قبول بشی تطبیق واحد بهت میدن

چیزی‌ که آدمیزاد رو میکُشه، حسرته حسرتِ جاهایی که نرفته،کارایی‌که نکرده، حرفایی که نگفته.حسرتِ آدمی که دیگه تکرار نمیشه و هیچ‌کاری واسه نِگه‌داشتنش نکرده.. پیج کیک و شیرینی هام:Savina.bakes 😋🥰

بستگی داره چه رشته ای در دانشگاه دولتی قبول شده باشی اگه رشتت شبیه همین رشته ای باشه که پیام نور میخوندی یه سری درسارو میتونی معادل بزنی

برای انصراف نمیدونم

خدایا فقط خودت برام کافی هستی هیچی ازت نمیخوام💛
نه ادامه ایی نیست بشه ادامه رشته دولتی رفت.کنکورم میشه شرکت کرد و اینکه مثلاً اگر واحد های عمومی پاس ...

تطبیق واحد از دانشگاه پاینتر به بالاتر ه نمی دن

عمرماچوموجی به دریاگذشت ورفت.   لحظه های شیرین چه زیباکذشت ورفت                         
از پیام نور نمیشه تطبیق واحد انجام داد فکر کنم

چرا میشه واحد معادل کرد ما دوستامون زدند

چیزی‌ که آدمیزاد رو میکُشه، حسرته حسرتِ جاهایی که نرفته،کارایی‌که نکرده، حرفایی که نگفته.حسرتِ آدمی که دیگه تکرار نمیشه و هیچ‌کاری واسه نِگه‌داشتنش نکرده.. پیج کیک و شیرینی هام:Savina.bakes 😋🥰

چرا میشه واحد معادل کرد ما دوستامون زدند

نمیشه مگر هم‌سطح باشن ،مثل دانشگاه تهران نمی پذیره

عمرماچوموجی به دریاگذشت ورفت.   لحظه های شیرین چه زیباکذشت ورفت                         
یکی میگه میشه یکی میگه نه🥲😂

نمیشه خوب

شاید مثلا اینجوری بشه

تو روان پیام نور خوندی بعد روان دولتی قبول میشی بری با دانشگاه صحبت کنی کل درسای ترم اولت در چارت تحصیلی دولتیت باشه همرو تطبیق بزنی که انگار از ترم ۲ بری

ولی این هارو دقیق باید از کسی که اینکار کرده بپرسی یا آموزش خود دانشگاه

خدایا فقط خودت برام کافی هستی هیچی ازت نمیخوام💛