2777
2789
عنوان

لباس نوزادی

649 بازدید | 13 پست

اگر عزیزی لباس نوزادی داره و میتونه اهدا کنه لطفا از طریق تل گ ر ا م خبر بده خواهش میکنم لطفتون رو دریغ نکنین . الهی که صدبرابر خیرش رو ببینین 

برای خودم نیست یکی ازم خواهش کرد براش پیدا کنم چون خودش گوشی نداذه🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏

اگه امضامو خوندی میشه برام دعا کنید خواهش میکنم 😭😭😭😭😭😭

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کجا هستین

خخراسان رضوی شهرستان خواف یکی از روستاهاش 

اگه میتونید ارسال کنید بخدا خیلی خیلی وضعیتشون بده😔🙏🙏🙏🙏

دختر یا پسد؟

پسره عزیزم ولی خب لباس نوزایی ها وبعضی از سرهمیا بع هردوتا میخوره اگه دارید خواهش میکنم بهش، کمک کنید بخدا وضعیتش افتضاحه

شمایباره دگه هم کمک جمع میکردی یادمه  

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

شمایباره دگه هم کمک جمع میکردی یادمه

اون برای بچه های خودم بود ولی خداروشکر هیچ کسم کمک نکرد ولی این برای همسایمونه چون خدایی وضعیت بچش افتضاحه وخودش ازم خواست کمکش کنم

اون برای بچه های خودم بود ولی خداروشکر هیچ کسم کمک نکرد ولی این برای همسایمونه چون خدایی وضعیت بچش ا ...

کارت ممنوعه  اگرکمک نکردن چرابازتایپک زدی براهمسایه ؟ یادمه کاربری ازت ادرس گرفت  ؟ نی نی یارمیادمیترکونه 

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

کارت ممنوعه اگرکمک نکردن چرابازتایپک زدی براهمسایه ؟ یادمه کاربری ازت ادرس گرفت ؟ نی نی یارمیادمیت ...

بخداوندی خدا ادرس گرفت ولی کمک نکرد هیچ کدوم دوسه ننفر ادرس گرفتن کمک نکردن من خدایی برای رضای خدا کمک میخوام بکنم

الهی عزیزم خدا خودش کمکشون کنه 😢

اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَى مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ اللَّهُمَّ اجْعَلْنِي فِي دِرْعِكَ الْحَصِينَةِ الَّتِي تَجْعَلُ فِيهَا مَنْ تُرِيدُ.    خدایا شکرت بابت تمام هدایایی که به من عطا فرمودی زهرا 👩🏻😌🌹
بخداوندی خدا ادرس گرفت ولی کمک نکرد هیچ کدوم دوسه ننفر ادرس گرفتن کمک نکردن من خدایی برای رضای خدا ک ...

کاربریتومیترکونن دگه خوددانی

من توی این شهرستانم اگه ادرس درست بده براش میبرم حضوری .شاید واقعا احتیاج دارن

اگراعتمادکردی پست بذاربرام