2777
2789
عنوان

شوهرم رفت سر یخچال میوه برداره

| مشاهده متن کامل بحث + 1489 بازدید | 47 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تورو خدا این تایپیکارو محض شوخی میزنین یا کلا جدی هستین؟ 

دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن  بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹
بسه واقعا من دیگه تحمل ندارم هربار میگم تاپیک ازاین سم ترنداریم دودیقه نشده بدترشو میبینمممممم

توی نی نی سایت سم انتها نداره ☹️☹️

تو رو از دور دلم دید اما ... نمیدوست چه سرابی دیده 
باید از من اجازه بگیره نزدیک بود یکی هم بزنم تو شکمش که نصف شبی هوس نکنه

باز خوبه تو این سایت یه بار یکی از خانم ها پیروز میدان شد🤣

همیشه از شوهراشون مینالن بذار یبار برعکس بشه 

وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵

شوخیه دیگه😐😂

کاربر جدید نیستم سه بار تا حالا ترکیده کاربریم از سال 1399هستم                         تا الان خجالت میکشیدم از بیانش اما با افتخار از مسیحی های قدیمی ایرانی هستم .                     متاهل و عاشق ♥️  🇹🇷🇩🇪📍
درد بخوره شوهرم

استارتر کلا شوهر داری ؟😂 مجردی بنظرم 

وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵