2777
2789
عنوان

بیاین از خوبی و بدیای همسرتون بگید

| مشاهده متن کامل بحث + 431 بازدید | 34 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از اسمت معلومه 😊

🤭🤭

دیدی خدا عشقمونو تکثیر کرد. 🥰😍                                                  امضا قبلی 👈خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹

عزیزم☹با خانوادخ خودشم مثه خانواده شما رفتار میکنه؟

نه اصلا اونا را جرات ندارم بهشون تو بگم، هر کاری کنن خوبه... فقط من و خانوادم بدیم

خدایا بی پناهم، گوشه آغوش خود جاکن مرا  شبهایی تو زندگیم بود که خیال میکردم زیر انبوه رنج متلاشی خوام شد، اما صبح شد....   مدام به خودت بگو به مو میرسه ولی پاره نمیشه🤗🤗و خدا بند میزنه دلهایی را که هیچکس جز خودش از شکسته بودنشون خبر نداره🌹🌹🌹
اخلاق خوبش خانواده دوست اخلاق بد عصبی به عقب برمیگشتم روز قرار اشنایی می دوویدم سمت خونه درم قفل میک ...

عزیزم درکت میکنم

عصبانیت خیلی بده و ترسناک... من عاشق مردای آروم و مودبم... مردای ساکت که شنونده های خوبی هستن ... کسایی که نمیخوان حرف بزنن که خودشونو اثبات کنن ... مردایی که زورشون به بازوشون نیست به قلب مهربونشونه... مردایی که اعتقادشونه نجنگن واسه ثروت بجنگن برای به دست اوردن قلب معشوقشون... هعی

نه اصلا اونا را جرات ندارم بهشون تو بگم، هر کاری کنن خوبه... فقط من و خانوادم بدیم

دختر روی اقتدارت کار کن اجازه نده توهین کنه ... اگه بددهنی خصلتشه نذار زندگیت کنارش تباه شه... جوونیو و عمر و دلتو سیاه میکنه...

بچه داری؟

دختر روی اقتدارت کار کن اجازه نده توهین کنه ... اگه بددهنی خصلتشه نذار زندگیت کنارش تباه شه... جوونی ...

آره بچه دارم که نمیتونم خلاص کنم خودما از دستش

یه بار اقتدار نشون دادم سیلی زد تو گوشم... این دفعه اومد شروع کنه گفتم دوباره میخوای به خانوادم توهین کنی ولم کن، پاشدم رفتم ولی هنوز قهره تا توهین نکنه آشتی نمیکنه

خصلتش نبود یه مدته شروع کرده وقتی قهر میکنم توهین میکنه، قهر نکنم رفتارش درست نمیکنه 

اصلا دیوونم کرده

خدایا بی پناهم، گوشه آغوش خود جاکن مرا  شبهایی تو زندگیم بود که خیال میکردم زیر انبوه رنج متلاشی خوام شد، اما صبح شد....   مدام به خودت بگو به مو میرسه ولی پاره نمیشه🤗🤗و خدا بند میزنه دلهایی را که هیچکس جز خودش از شکسته بودنشون خبر نداره🌹🌹🌹