2777
2789
چقد عجیبیادم باید ارتباطش با خانواده عمیقتر باشه تا ارتباطش با دوستبهت بدی کردن؟

کلا حس میکنم از کودکی نادیده گرفته شدم توسطوالدینم 

و در ناخوداگاهم انتخاب کردم که دنیا جای بذیه و نباید رو ادمها حساب باز کنی و خودت تو زندگی هستی و خودت 

تنهای تنها

و‌باید بجنگی و مبارزه کنی  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با خانواده خودمم ارتباطم کمهسراغ مگر بگیرن یا تک و توک گاهی زنگ بزنم اونم مثلا ماهی یه بار

به نظرم سعی‌کن ارتباط رو بیشتر کنی‌بعدا که پیرتر شدن یا از این دنیا رفتن پشیمون میشی

شوهرت واقعا چجوری‌مشکلی‌نداره؟

❤Che khobe ke daramet
به نظرم سعی‌کن ارتباط رو بیشتر کنی‌بعدا که پیرتر شدن یا از این دنیا رفتن پشیمون میشیشوهرت واقعا چجور ...

همسرم هم درونگراس

از هر کسی و هر رابطه ای خوشش نمیاد

مثلا یه برادرشو گاهی میبینه

بقیه رو نه خیلی شاید سالی یه بار مثلا

اونام تو زندگی های خودشون غرق هستن البته

ولی شاید دلیلش اینه که ما روی باز نداریم که حس میکنن غریله هستن باهامون

مثلا پسر برادرشوهرم الان ۱۸ سالشه حدودی فک کنم

ولی من از هشت سالگی دیگه ندیدمش

ببینم هم نمیشناسمش

کلا حس میکنم از کودکی نادیده گرفته شدم توسطوالدینم و در ناخوداگاهم انتخاب کردم که دنیا جای بذیه و نب ...

حس میکنی یا واقعا نادیده گرفته شدی؟

از این ارتباط نداشتن ها دلت نمیگیره؟

اونا پدرومادرتن بنظرم باهاشون ارتباطتو بیشتر کن، از اینک سراغشونو نمیگیری خانواده خودت و خانواده شوهرت گله ای ندارن؟

دوستان تاپیک های اول این کاربری مال من نیستن🦋🤍 به کوتاهی آن لحظه ی شادی که گذشت، این هم میگذرد....🤍
حس میکنی یا واقعا نادیده گرفته شدی؟از این ارتباط نداشتن ها دلت نمیگیره؟اونا پدرومادرتن بنظرم باهاشون ...

نه حس نیست حقیقتش

واقعیت هست

مادرم بارها میکفت تمایلی نداشته که من باشم و ناخواسته بودم و کلا منو خیلی نمیدید بیشتر توجهش به خواهر و برادر بزرگترم بود و من همیشه تنها بازی میکرذم تنها کارامو میکردم

تنها درس میخوندم ایده ال گرا بودم شاید میخواستم خودمو اثبات کنم بهشون 

خواهرم همیشه توجه مادرمو داشت حتی بعد ازدواجش

حتی بعد بچه داریش

من کلا دلم نخواست حتی فرزندی داشته باشم

بنظرم زندگی خیلی بیرحمانه هست

حقیقتش حس ترحم یا دل تنگ شدنی ندارم که بگم دلم برای والدینم تنگ میشه

خیلی معمولی و بی تفاوت هست این قضیه برام

بنظرم ادم نباید خودشو درگیر کنه زندگی خیلی کوتاهه و باید به کسایی که دوستت دارن فرصت بیشتری بدی نه کسایی که مشغول تو نیستن

باید بی تفاوت بگذری

زندگی همینه

باید زندگی کنی با عشق ولی با کسایی که منتظرت هستن 

نه حس نیست حقیقتشواقعیت هستمادرم بارها میکفت تمایلی نداشته که من باشم و ناخواسته بودم و کلا منو خیلی ...

هعی واقعا قبول دارم زندگی بیرحمه..برای همینه ک همیشه از پدرومادری ک بین بچه هاشون فرق میزارن متنفرم واقعا تو ناخواداگاه بچه میمونه..بیخیال اگ اونم میلی بهت نداره وتوهم میلی بهش نداری همین حد ارتباط خوبه. با اونایی ک واقعا درستن و رفیقن ارتباط بگیری خوبه مثل همین رفقای خودت...

ولی من نمیدونم چرا وقتی با خودم فکر میکنم ارتباطم با ادما کم باشه دلم میگیره و بیشتر دوس دارم دور و برم پر ادم باشه برا همین انقدر سوال پرسیدم و شما برام عجیب بودی😅

دوستان تاپیک های اول این کاربری مال من نیستن🦋🤍 به کوتاهی آن لحظه ی شادی که گذشت، این هم میگذرد....🤍

منم کلا تو ۷سال ازدواجمون برادرشوهرمو شاید سه چهار بار دیده باشم و یکیشونو شاید دوبار ولی خب کاملا میشناسمشون مگ میش قیافشونو فراموش کرد 

حتی برادرزاده شوهرمو بچگیش دیدم و تقریبا بعد پنج سال ک دیدمش شناختم 

هعی واقعا قبول دارم زندگی بیرحمه..برای همینه ک همیشه از پدرومادری ک بین بچه هاشون فرق میزارن متنفرم ...

ای جانم❤️

خب ادمها متفاوتن عزیزم

من واقعا درونگرام

انرژیمو‌از تنهایی و سکوت میگیرم

هر روز و شب تقریلا یک صفحه ای در سکوت مینویسم تمام حرفهای دلمو…. با ادمها از درونم خیلی صحبت نمیکنم اینجا امنترین جایی هست که میتونم بدون سانسور از خودم حرف بزنم و عریان باشم..

از گذشته ها می نویسم از اینده 

از احساساتم

حس میکنم خیلی زخم خوردم و تنها راه فرار رو فاصله گرفتن دیدم 

یک جور بی حسی 

منم کلا تو ۷سال ازدواجمون برادرشوهرمو شاید سه چهار بار دیده باشم و یکیشونو شاید دوبار ولی خب کاملا م ...

خب شاید اهل مجازی باشین

من شماره هیچکدوم رو ندارم که حتی عکسهاشون رو ببینم 

طبیعیه ادمی که ۹ سال ندیدی رو و‌ قبلشم سه بار دیدی رو نشناسی 

نه حس نیست حقیقتشواقعیت هستمادرم بارها میکفت تمایلی نداشته که من باشم و ناخواسته بودم و کلا منو خیلی ...

به نظرم برعکس میتونستی تو زندگی خودت اینارو‌جبران کنی

بچه ای داشته باشی که با عشق بزرگش‌کنی و کاری که پدر مادرت انجام دادن رو تو برعکسش رو انجام بدی،یا میتونستی خانواده همسرتو بیشتر ببینی‌ و باهاشون بیشتر صمیمی باشین تا به جای خانوادت اونا باشن باهات بیشتر شاید ادم های خوبی بودن اگه‌میشناختیشون،شاید همون برادرشوهرت که ۸ سالگیش ازدواج‌کردی میتونس کمی بهت حس خواهرانه داشته باشه

فرصت ها رو از دست خودت گرفتی ولی الانم دیر نیست

❤Che khobe ke daramet
ای جانم❤️خب ادمها متفاوتن عزیزممن واقعا درونگرامانرژیمو‌از تنهایی و سکوت میگیرمهر روز و شب تقریلا یک ...

دقیقا درسته اره ادما متفاوتن

خوبه باز دم طراح نی نی سایت گرم باعث شد ما جایی برای دردودل داشته باشیم😅