2777
2789

ما 15ساله طبقه پایین مادرشوهرم میشینیم دیگه خسته شدم یه مدتم هست باهاشون بحثم شده وقتی صداشونو میشنوم اعصاب و روانم بهم میریزه هرچه قد به شوهرم میگه پاشیم از اینجا بنا به بودجه مون یه خونه پنجاه متری میتونیم بخریم ولی میگه من تا ارثمو نگیرم پانمیشم نمیخام بدونه ماشین باشم توکه اینهمه تحمل کردی چند وقتم تحمل کن باغ پدرشوهرمو گذاشته واسه فروش ولی کو مشتری ممکنه چندسال دیگه ام فروش نره خسته شدم دیگه خونواده خودمم تایبدش میکنن میگن طلا و ماشینتو از دست نده اخرش یه خونه نصیبت میشه نشستی تو خونه مستجر که نیستی ولی اصلا تو این خونه دستو دلم به کار نمیره از بس از چشم افتاده نمیدونم چی کار کنم منو درک کنن....

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیشه از طرف خودش تخفیف بده

قیمت مناسبه راضی نمیشه همسرم پایبن تر بده ولی اخه تا کی میگم پاشیم از اینجا بعد حقتو بگیر میگه بذم میگن خونه تو خریدی چه حقی گناه من چیه خوب