2777
2789
عنوان

کنکوری های تجربی بیایدددد🙃

80 بازدید | 5 پست

من امروز کنکور ریاضیی دادم میخام تغییر رشته بدم تجربی هدفم داروسازی 

فقط یکسال فرصت دارم بخونم 

دوازدهم و یازدهم باید مجدد بدم ۱۲ کلش ترمیم بزنم 

شیمی و ریاضیاتم خیلیی خوبه فقط باید تست بزنم 

فیزیک ۱۲ صفرم ده و ۱۱ اوکی ترم و زیست هم صفر ام 

زمینم ک صفر میزنن همه 

با این وضع عاقلانه پشت بمونم برا تجربی؟؟؟ اگ همین تایپ بزارم برا رشته خودم علم صنعت و تهران و... مهندسی میاریم ولی آینده ندارهههه علاقمم داروسازیه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من حقیقتش نمی‌دونم ( خودم دیپلم تجربی گرفتم پارسال امسال ریاضی کنکور دادم ) 

زمین تراز خوبی بهت میده ها حتما بخشیش رو بخون اگه میتونی اتفاقا میگن صفر بزنی ترازت رو میکشونه پایین اما حواست باشه منفی نزنی ‌‌‌‌.   

لطفا هدیه برای ۱۴ معصوم ( ع)  ی صلوات بفرستید 🌷❌به هیچ وجه هیچ مردی تو تاپیک های من نظر نده و ریپلای نکنه منو ، اگه دارم با مردی حرف میزنم نمی‌دونم مرده وگرنه اصلا جواب نمی‌دم❌ اگه من اشتباهی میکنم به این معنی نیست که اسلام کامل نیست و یا اشتباهه به این معنیه که من اشتباه کردم و نتونستم اونجوری که باید حواسم باشه ☺️هیچ وقت به اندازه وقتی که داداشم بهم میگه جوجه معلم ذوق نمیکنم 😍

سخت نیس؟؟؟ چه منبعی بخونم؟

برای زمین ؟ نه بابا سخت نیست یکم حفظیات داره  اما همه مطالب و نخون فصل های مهم و تست خیز که توی نت نوشته رو فقط بخون ، منبعش توی نت بزنی بهتر کمکت می‌کنه من خودم زیاد کار نکردم زمین رو پارسال ۱۴ درصد زدم 

لطفا هدیه برای ۱۴ معصوم ( ع)  ی صلوات بفرستید 🌷❌به هیچ وجه هیچ مردی تو تاپیک های من نظر نده و ریپلای نکنه منو ، اگه دارم با مردی حرف میزنم نمی‌دونم مرده وگرنه اصلا جواب نمی‌دم❌ اگه من اشتباهی میکنم به این معنی نیست که اسلام کامل نیست و یا اشتباهه به این معنیه که من اشتباه کردم و نتونستم اونجوری که باید حواسم باشه ☺️هیچ وقت به اندازه وقتی که داداشم بهم میگه جوجه معلم ذوق نمیکنم 😍