2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خواهرم:)

نمیدونم ولی بدجور نازه قیافش

آدم ها وقتی ارزش هم رو میفهمن که بمیرن،برای همین عکس مرده ها بیشتر از زنده ها روی دیواره........ :)    دزیره بودن سخته وقتی میدونی ناپلئون قرار نیس مال تو باشه🥲💔 +قلبای ما آروم نمیشه تا درمانش رو پیدا نکنی آروم نمیشه..._درمانش رو پیدا میکنم اگه نشد خودم درمانش میشم....دزیره🥲🫧دختری با قلبی بنفش که خون آبی پمپاژ میکنه🫧I love my self🌊🫧 2025 ...مارسی جای عاشقی نبود ولی ما تلاشمان را کردیم:)🌈🫧"روح"یعنی بزرگترین فریب تاریخ...
بگم فلانی مگه می‌شناسی ش

تاپیکاش رو ببینی زیاد جواب سوالت برات مهم نمی‌شه

کار از این حرفا گذشته 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

دوستم ک کل محلمون عاشقش بودن،اسمش عالیه بود خودش و خواهرش فوق العاده خوشگل بودن قد بلند و کشیده،موهای لخت و پر،چشم آبروی درشت و مشکی و لب و دهن کوچولو بخدا ک خدا همه زیبایی هارو یکجا ب این دوتا خواهر داده بود ولی فوق العاده از خود راضی بودن و بی اعصاب و هیچکدوم هم با داشتن چهره زیبا خوشبخت نشدن