در تاپیک قبلی نوشتم چجوری میخوام همسرمو سورپرایز کنم! اگه میشه اول اونو بخونین http://www.ninisite.com/discussion/topic/1392209/بین-دو-راهی-گیر-کردم-شما-بودین-چیکار-میکردیندیشب که اومد خونه برام گل خریده بود (چون صبح تا شبش ده بود و من به کارای خونه رسیدم چون کارمندم همین روزو فقط در هفته فرصت دارم) بعدم به مناسبت تولدش شام رفتیم بیرون با اینکه خیلی خیلی سرماخورده بود و من آخر شب براش پول کارت به کارت کردم و گفتم کادو تولدت (که مثلا فرداش سورپرایز بشه) تشکر کرد و خوابیدیم صبحی صبحانه آوردن در خونمون طبق هماهنگی که کرده بودم هنگ کرد اصلا هم خوشحال نشد داشت با خودش غر میزد که رفته دم در سرو وضعش خوب نبوده!!! دو لقمه هم بیشتر نخورد ! چون عینک آفتابی رو خودش خریده بود چند روز قبلش تو ماشین براش یه کارت هدیه با کلی جینگیلی مستان گذاشته بودم روشم نوشته بودم تولدت مبارک اصلا ذوق نکرد فقط لبخند زد و تشکر کرد! خوب شاید چون سرماخوردست دل و دماغ نداره.... بمیرم براش حالا یه عالمه برنامه ریزی کردم برای عصر براش استخر گرفتم و دوستاش همه دعوتن و کیک و بقیه مخلفات اما موندم اصلا بهش خوش میگذره بره استخر(سورپرایزه اینم و دوستاش میان دنبالش که بره استخر ) سرماخوردست منم همه کارارو کردم نمیتونم الان کنسل کنم! یه ماهه دارم برنامه ریزی میکنم حالا روز تولدش باید اینجوری سرما خورده باشه
باید ببینی چی خوشحالش می کنه ؟ وقتی سرماخورده چطوری بره استخر ؟ شوهر من که از سوپرایز و تولد و کادو متنفره اون قدر بهم ضد حال زده تصمیم گرفتم حتی زبونی هم هیچی رو تبریک نگم
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
نگران نباش عزیزم آقایون هر قدر هم مریض و کسل باشن دوستاشونو ببینین اخلاقشون که عوض میشه هیچ ،حالشوونم خوب میشه. کنسل کردن نمیخاد. سرما خورده دیگه. چیزی نیست که