2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ابوعلی

یه نفر هست که هنوز حالم باهاش خوبه از امیر کرمانشاهی

من نه بازار میام نه عروسک میخوام از ستوده

انقدر خستم از محمود کریمی

بیز سنه نوکریخ سن اقا از رسولی

سن گل باغ وفاسن از رسولی

ساقیا قمر از پیام کیانی

من اگه مردم نکته نیای از ابراهیمی اصل

گناه نوکر تو کم نیست از عطایی

نازنین یار مرا باز ندیدی باشد از عطایی

نماهنگ قندعسل رباب از  امیر کرمانشاهی

بادصبا از حسین طاهری

به خونه برگردیم از نریمانی

نماز ستون و اساس دین است. امام باقر (ع) به نقل از رسول خدا (ص) می­فرماید: «بین مسلمان و كافر فاصله‏اى نیست، مگر این كه مسلمان نماز واجب را عمدا ترك كند یا آن را بى ‏اهمیت بداند و نخواند.»من دعا کردن برای بقیه رو خیلی دوست دارم😍هرموقع خواستی بهم بگو برات دعا میکنم💚                     بعضی آدما اینقد فقیرن که از دار دنیا فقط یه مشت پول دارن!!!! 

ابوعلییه نفر هست که هنوز حالم باهاش خوبه از امیر کرمانشاهیمن نه بازار میام نه عروسک میخوام از ستودها ...

ممنون عزیزم

.عالی بودن♥️

تاپیک مانکن های زیبا گروه طلایی💛💛💛.یه تثبیتی بااراده😍😍😍.وزن اولیه 98 وزن تثبیت 66 .قد 158
سسلرم کرببلا حسین کرببلاحسین گلدی کربلایه قوناقیخیلیب عباسیم محمدعاملیمنم شییرشجاعت

مرسی گلم.

تاپیک مانکن های زیبا گروه طلایی💛💛💛.یه تثبیتی بااراده😍😍😍.وزن اولیه 98 وزن تثبیت 66 .قد 158
ممنون عزیزم.عالی بودن♥️

خواهش میکنم گلی🥲💚

نماز ستون و اساس دین است. امام باقر (ع) به نقل از رسول خدا (ص) می­فرماید: «بین مسلمان و كافر فاصله‏اى نیست، مگر این كه مسلمان نماز واجب را عمدا ترك كند یا آن را بى ‏اهمیت بداند و نخواند.»من دعا کردن برای بقیه رو خیلی دوست دارم😍هرموقع خواستی بهم بگو برات دعا میکنم💚                     بعضی آدما اینقد فقیرن که از دار دنیا فقط یه مشت پول دارن!!!! 

شما داداشت طب سنتی بود ؟با اسپند میشه لاغر بشم

بله عزیزم...اسپند برای هر کسی سازگار نیست و خطر مرگ هم داره ..باید مزاجت و کلی چیز دیگه بررسی بشه.

خب تو چه مزاجی اثر داره من گرم و تره

من اطلاع دقیقی ندارم گفتم که خیلی چیزا باید بررسی بشه اینکه بدنت عفونت داره یا نه....وضع روده هاو تیروئیدت  .و....اینا چیزایی که من اطلاع دارم لطفا خواهشا سر خود مصرف نکن چرا رژیم‌نمیگیری عزیزم،؟؟