2777
2789
عنوان

سلام بیاین

76 بازدید | 17 پست

امشب داداشم و خواهرم برای شام دعوتن خونمون،منم دست تنها داشتم ظرف هارو میشستم حتی یه نفرشون هم نگفت بیاییم کمکت،فقط میان اینجا میخورن و میرن حتی کمکی هم نمیکنن،خواهرای شما و زنداداشاتون هم اینجورن؟؟منم ظرف هارو نصفشون شستم نصف دیگه رو هم ول کردم

ما کلا خیلی به هم کمک میکنیم از ریز ترین چیز ها تا بزرگترین چیز ها به هم خیلی کمک میکنیم 

من که اصلا ظرف نمیشورم حقیقتا میزارم توی ماشین ولی خیلی کارشون زشت بوده که کمکت نکردن چرا بهشون حرفی نزدی ؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خواهر برادر ندارم تک فرزندم هرکسی هم بیاد خونه ام نه کمکی نمیکنن منم میرم جایی کمک نمیکنم عادت نداریم مهمون کار کنه 

Amor mio arash♥️♥️♥️                                            مامان آیلین و آیدین                                         
ما کلا خیلی به هم کمک میکنیم از ریز ترین چیز ها تا بزرگترین چیز ها به هم خیلی کمک میکنیم من که اصلا ...

متاسفانه لال میشم چیزی بگم،جرات ندارم به خواهرم چیزی بگم شوهرش رَم میکنه یه جوری نگام میکنه انگار ارث باباش خوردم

خواهر برادر ندارم تک فرزندم هرکسی هم بیاد خونه ام نه کمکی نمیکنن منم میرم جایی کمک نمیکنم عادت نداری ...

ما برعکس هرجا بریم کمک میکنیم بخدا میرم خونشون کمکشون ظرف میشورم ولی خواهرم کمک نمیکنه

من خواهرم طفلک خونمو جارو هم میکشه اخر سر قبل رفتن زن داداشامم مودین یبار خودشون قلیه قورمه میکنن یب ...

خداحفظشون کنه،زنداداشم کمک میکنه ولی خواهرم اصلا،ولی امشب کسی نیومد کمکم کنه

متاسفانه لال میشم چیزی بگم،جرات ندارم به خواهرم چیزی بگم شوهرش رَم میکنه یه جوری نگام میکنه انگار ار ...

چرا میزاری باهات اینجوری رفتار کنن ؟

اگه بد نگات کرد تو جلوی همه خوار و خفیفش اگه بهت حرف دیگه ای زد حاضر جوابی کن از چی می‌ترسی 

ما برعکس هرجا بریم کمک میکنیم بخدا میرم خونشون کمکشون ظرف میشورم ولی خواهرم کمک نمیکنه

بهتره توام به خواهرت کمک نکنی تو این زمونه نباید لطف یه طرف باشه

Amor mio arash♥️♥️♥️                                            مامان آیلین و آیدین                                         
چرا میزاری باهات اینجوری رفتار کنن ؟اگه بد نگات کرد تو جلوی همه خوار و خفیفش اگه بهت حرف دیگه ای زد ...

از دامادمون

باهاشون مسافرت رفتیم چندین سال پیش،شارژر موبایلم پرت کرده بود روی زمین،حتی گوشیمو،یه بارم گوشیم روی شارژ بود بعد دیدم از شارژ کشیدتش گوشی خودشو زده بود به شارژ،براهمین از دامادمون نفرت دارم

از دامادمونباهاشون مسافرت رفتیم چندین سال پیش،شارژر موبایلم پرت کرده بود روی زمین،حتی گوشیمو،یه بارم ...

همسرت ازت حمایت نمیکنه ؟

خب توام گوشی خودتو میزاشتی تو شارژ با هرکی مثل خودش باش وقتی اذیتت کرد ده برابر تلافی کن ازین به بعد که سرت کلاه نره 

محکم جلوش وایسا 

خواهرت حرفی بهش نمیزنه که چرا این کار را رو میکنه