2777
2789
عنوان

دلدرد بارداری

90 بازدید | 18 پست

بچه ها سلام من ۶هفته م از دلدرد شب  و عصرا واقعا کلافه میشم پایین نافم بدجور درود میگیره دلدرد در حدی که انگار میخوای پریود بشی از درد طاقتت تموم میشه ولی پریود نمیشی راه حلی هست؟؟😭😭😭

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه فقط زیر شکمم قسمتی که سزارین میکنن

من تا حالا باردار نشدم ولی تو دوره هام که میرفتم میگفتن مثلا ویتامین ب ۱ برای درد خوبه و ویتامین ب۶ هم برای تهوع و استفراغ زنان باردار خوبه...

پس بنظرم ویتامین ب ۱ بخور ویتامین ضرر نداره 

ولی مواظب باش چیزای دیگه نخوری 

سعی کن هفته های اول استراحت بیشتری داشته باشی منم بعضی وقتا دارم ولی زیاد نیس هرازگاهی و به ثانیه نم ...

برای من ظهر تا شب هست 

مثل درد پریودی اکثرا میخوابم کارام سخت نیست فقط دلدرده خیلی اذیتم می‌کنه

برای من ظهر تا شب هست مثل درد پریودی اکثرا میخوابم کارام سخت نیست فقط دلدرده خیلی اذیتم می‌کنه

عادیه همه داشتن این دردو

واسه اینکه ایندفعه بچه ام سالم باشه و بمونه برام صلوات میفرسی؟!🥹کاربرخیلییی قدیمی

سلام عزیزم

تو بارداری میشه واسم دعا کنی منم مامان بشم خیلی خیلی دلشکته ام میگن دعای خانومای باردار براورده میشه لطفا از ته دلت واسم دعا کن اسمم پریساست

با اشک واست مینویسم

اگه میشه واسه برآورده شدن حاجتم صلوات بفرستین