2777
2789

دختر من بیست وچند سالشه عادت داره همش به من اثبات کنه تمام بچه های فامیل مشکل اخلاقی داره البته ممکن درست بگه البته فامیل پدریش ولی من خودم بچه جوون دارم وقتی اینا رو میگه تنم می لرزه وخوب دوستشون دارم دلم میسوزه دلم واسع پدر مادرشون میسوزه الان باز برا پسر عموش رفتع بود رو منبر گفتم ولش کن مامان من دوست ندارم بدونم غیبت نکنیم پرید به من که تو ساده ای اسکولی فکر میکنی همه بچه ها خوبن 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

انقده بد باهام برخورد کرد دلم شکست اخه چرا فکر میکنه لذت بخش چیزایی که میگه مگه ادم برای  بجه جاری خواهر شوهرش بد میخواد منو مجبور میکنه این مزخرفاتو گوش کنم

خوبییاشون و پیش دخترت بزرگ نکردی و بزنی سر دخترت که الان جبهه بگیره و بخواد  بگه بهت که از اونا بهتره؟

قربون مرامت یه صلوات مهمونم کن شاید خدا به مدد دل پاکت کمکم کرد

ممکنه قبلا یه مقایسه ای صورت گرفته باشه که مثلا از یکی تعریف کرده باشید ایشونم تلاش میکنه که ثابت کنه بقیه اونقدرا هم خوب نیستن 

گر نگهدار من آن است که من میدانم ، شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد 

بیشتر بهش توجه کنید و قربون صدقه و عشق،فقط توجه شمارو میخواد،محبت شمارو،اینکه بدونه خوبیاش دیده میشه ...

وای بخدا دیوونم کرده یعنی باید حرف میزنم صد بار بترسم الان بهش ممکن بربخوره یا نه