2777
2789

کاربر معصومه رشتش این بود رشته جالبیه ولی بازار کار نداره

نشود دام و قفس مانع پرواز کسی🕊️.                                  نوازنده سنتور هستم🌝                                          

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ایشون فک کنم ژنتیک بود

گرایش ارشدشو رفت ژنتیک وگرنه کارشناسیش همینه

نشود دام و قفس مانع پرواز کسی🕊️.                                  نوازنده سنتور هستم🌝                                          
قطعا عست

از دروس این رشته اطلاعی داری شما ؟ بیشتر تو چه حیطه ای مهارت میخواد و اینکه تو مقاطع بالاتر راسته که مهر نظام پزشکی میشه گرفت؟

نه دامیست نه زنجیر همه بسته چراییم ؟!...🌱
از دروس این رشته اطلاعی داری شما ؟ بیشتر تو چه حیطه ای مهارت میخواد و اینکه تو مقاطع بالاتر راسته که ...

مهر نظام پزشکی😐😐

نه بابا

بیشتر درساش عین زیستن. ژنتیک ووو  درسی مثل میکروبیولوژی دارع و رشته شیرینیه اگ ب زیست علاقه داری و ژنتیک برو

مهر نظام پزشکی😐😐نه بابابیشتر درساش عین زیستن. ژنتیک ووو درسی مثل میکروبیولوژی دارع و رشته شیرینیه ...

اره شنیده بودم توی دکترا گرایش ژنتیک پزشکی از همین رشته میشه رفت و مهر نظام پزشکی تعلق میگیره 

نه دامیست نه زنجیر همه بسته چراییم ؟!...🌱
اره شنیده بودم توی دکترا گرایش ژنتیک پزشکی از همین رشته میشه رفت و مهر نظام پزشکی تعلق میگیره

والا نمیدونممم