2777
2789
عنوان

یه ساله منو بدبخت کردن

104 بازدید | 2 پست

ای کاش روز آزمون ورودی میرفتم تو کما ولی قبول نمیشدم.از پارسال که اومدم تیزهوشان تا الان خوابو خوراکو ازم گرفتند دیه خسته شدم.پنجشنبه ها مدرسه باز بود کلاسای فوق برنامه و آزمونای آزمایشیم فراوون داشتیم.معلما بشدت مزخرف درس میدادن اما سر امتحانا بیچارم میکردن(دیالوگ پرتکرارشون:شما مدرسه خاصید باید یه سطح بالاتر باشید و..)بجز معلم ریاضی که مفهومی درس میده همه بیخودن که برا سال بعد اون نیست و یکی دیگست.حالا هم که امتحاناتو دادم و دوران تابستون و تعطیلیه باز دست از سرم بر نمیدارن دوباره کلاس گذاشتن از شش و نیم صب باید مدرسه باشم.منی که هنوز نمیدونم به چه امیدی اومدم ریاضی اینطور باید ذوقم کور بشه؟گفتن حتی اگه تعطیل رسمی هم اعلام بشه باز باید بیاید.مدیر و کادرش اوف اوف اوف اوفعفففف.پنج دیقه دیر بیام یا یه روز غایب باشم یا یه نمره ایم بیاد پایین کافیه تا کاری بکنن آرزوی مرگ بکنم.اگه بخوام از سال بعد این مدرسه نرم که خانوادم قطعا مخالفت میکنند ولی دیگه نمیکشم.از هر طرف گیر افتادم نمدونم چه غلطی بکنم فعلانم شدیدا استرس نتایج امتحان نهایی دارم دعا کنید یه نتیجه خوب بیارم وگرنه تا چند سال اعصابمو خرد میکنن

وا بعضی خانواده ها هم دیگه زیاده روی میکنن اخه درس خوندن به چه قیمتی 🙁

ایـن روزهـا منـ خـدای سکوتـ شدمـ 🖤خـفقـانـ گرفـتهـ ام تـا آرامـشـ اهـالـی دنیـا... خـط خـطیـ نـشـود... اینجـا زمـین استـ... اینجـا زمیـن استـ و رسم آدمهایـش عجیبــ :) اینجــا گم کهـ میشـویــ بـه جایـ اینکـه دنبالــت بگردنـ ...فراموشـتـ میکننــ 🖤✨

من ۶ماه نمونه دولتی بودم اومدم بیرون

هرجور فکر میکردم نمی ارزید

هر کجناره سیل کنم تو وام دیاری❤️گلونی نه فقط یک تکه پارچه ،پرچم بی صدا و غرش زاگرس است بر بلندای پیشانی زنان و مردان لر مثل پرچم آزادی میرقصد نشان نجابت ونترسی، سمبل خاک گرم و کوه غیرت.گلونی را نمیشود از تنِ زاگرس جدا کرد همانگونه که نمیشود از صدای کوه پژواک دایه دایه را گرفت.《دایه دایه وقت جنگه...》این صدای مادران است که گلونی به سر فرزند به دل، و غیرت به مشت، بر سینه ی تاریخ کوبیدند. گلونی به خون و خاک و عشق بافته شده است زبان بی کلامی ست که می گوید 《من لرم من زاگرسم ریشه ام در صخره هاست》 اگر روزی کسی پرسید این تکه پارچه چیست بگو این گلونی ست و تنها از آن لر است تنها از آن زاگرس است و تنها با نوای《 دایه دایه》 زنده می ماند

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.