2777
2789

اگه هر کدوم یه نقطه ای از رفتار اطرافیان که موفق بودن تو زندگیاشون بگین خیلی تاپیک خوبی میشه هممون یه چیزایی یاد میگیریم

لزومی نیست نسبت اون آدم رو بگیم فقط رفتارش و کاری که میکنه منم میگم مطمئنم به درد اونایی که خیلی بی سیاستن میخوره 

اولیشو میگم تا بخونید بقیشم تایپ میکنم

یه نفر هست با اینکه ازدواج دومشه ولی شوهرش تو مشتشه تا از در میاد این شروع میکنه عشقم و فلان میره بغلش میکنه میبوسه

هزار بار پشت سر شوهرش با عصبانیت حرف زده ولی اصلا پیش شوهرش از گل نازک تر نگفته با همین روش خواسته هاشم به جا میاره کارای خونشو میکنه غذا رو بیشتر وقتا بیرون میخورن یا حاضری   بعد اصلا با خانواده شوهرش رفت و امد نداره پشت گوشی یجوری با عشق و محبت با خانواده شوهرش حرف میزنه که بیا و ببین ولی اصلا نمیره و نمیان

شما هم بگین من بازم میگم

«خدا زمین رو گرد آفریده تا به آدما بگه                             همون لحظه‌ای که فکر می‌کنی به آخر دنیا رسیدی، درست در       نقطه‌ی آغاز هستی.»

این دوروییه و سیاست نیست

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بعد یه نفر دیگه هم هست خیلی احترام شوهرشو نگه میداره این زیاد جلو جمع دل و قلوه نمیده بیشتر با ادب و احترامه شوهرش عاشق و دیوونشه اینارو تو خونشون ندیدم ولی مطمئنم تو خلوتشون عاشقانه هاشون بیشتر از همه هست بعد این خانوم هم وقتی شوهرش هست به مادرشوهرش کمک میکنه هواشو داره مهمون اومدنی پذیرایی میکنه ولی بقیه مواقع میشینه یه جا بلند نمیشه هیچوقت بی احترامی نکرده حرف همه به کتفشه و اصلا مهم نیس 

«خدا زمین رو گرد آفریده تا به آدما بگه                             همون لحظه‌ای که فکر می‌کنی به آخر دنیا رسیدی، درست در       نقطه‌ی آغاز هستی.»

دوری و دوستی 

هیچوقت جلو شوهرتون بد خانوادشو نگین اگه خانوادش کاری کردن یا حرفی زدن خودتون جوابشونو بدین نندازید گردن شوهرتون

هیچوقت محبت زیادی یا کلفتی زیادی واسه خانواده شوهر نکنین چیزی گیرتون نمیاد 

این دوروییه و سیاست نیست

میدونم خیلی بیشتر از دوروییه ولی خیلی موفقه من خودم بارها تلاش کردم نتونستم اینجوری باشم ولی متاسفانه همه زن های موفق دوروبرمون این دورویی رو دارن

ولی من همون بد گویی پشت سرش رو هم نمی‌پسندم

به نظرم انرژی منفیش رو دریافت میکنه همسرش 

آدم علاقه ی واقعی رو تشخیص میده اصلا لازم به گفتن نیست از چشمای طرف معلومه

به حباب نگران لب یک رود قسم و به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت غصه هم می گذردآنچنانی که فقط خاطره ای خواهد ماند..لحظه ها عریانند.به تن لحظه خود، جامه اندوه مـپوشان هرگز…!!زندگی ذره کاهیست که کوهش کردیم زندگی نام نکویی ست که خارش کردیم

بنظرم سیاست مناسب رابطه نیست.. رابطه ای هم که نیاز به سیاست داشته باشه رابطه سالمی نیست.. بجاش سعی میکنم با ادمایی در ارتباط باشم که بتونم کنارشون خودم باشم تا اینکه بخوام جوری که نیستم رفتار کنم

بنظرم سیاست مناسب رابطه نیست.. رابطه ای هم که نیاز به سیاست داشته باشه رابطه سالمی نیست.. بجاش سعی م ...

ولی شرایط و آدم های اطرافمون گاهی مجبورمون میکنن با سیاست رفتار کنیم وقتی شوهر به زنش توجهی نمیکنه و سمت خانواده با سیاستش کشیده میشه زن مجبوره با همون روش سمت خودش بکشونه و این همه جا همین جوریه سادگی تا یه جایی خوبه

ولی من همون بد گویی پشت سرش رو هم نمی‌پسندمبه نظرم انرژی منفیش رو دریافت میکنه همسرش آدم علاقه ی واق ...

اره منم خوشم نمیاد اگه بدگوییش نبود همون تحویل گرفتنش که شوهرش براش میمیره روش خوبیه

ولی شرایط و آدم های اطرافمون گاهی مجبورمون میکنن با سیاست رفتار کنیم وقتی شوهر به زنش توجهی نمیکنه و ...

برای همین بنظرم ادم باید تو ارتباط با بقیه و انتخابش دقیق تر باشه