2777
2789
عنوان

انتخاب رشته با تجربه ها کمک🤍

191 بازدید | 15 پست

من از لحاظ درسی ادم موفقی هستم با اینکه ادم خرخونی نیستم معدلم معمولا ۲۰/۱۹.۹۰ بوده اما انتخاب رشته رو نمیدونم چیکار کنم علاقه ی خاصی ندارم و خانوادم در این زمینه بی تجربن و خیلی حامی نیستن میترسم تجربی برم چون معمولا دقیقه نود میخونم و داوطلباش زیاده ...ریاضی هم خانوادم قبول ندارن و در جامعه هم سخت کار میاد برای خانم در ایران ..انسانی هم فکر میکنم کمه واسم 😑🥲 خودمم میدونم مشکل دارم با همه چی و علاقمم نمیدونم شما لطفا فکر کنید دارین به فرزند خودتون کمک میکنید ..هدایت تحصیلی هم الف اوردم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

علاقه دارم اتفاقا اما گفتم خانواده ی حامی ای ندارم:)) الان چی خوندین

تجربی 

من با علاقه کامل اومدم تجربی درس هم خوندم تلاشمو هم کردم فردا هم کنکور دارم ولی حتی اگه پزشکی هم قبول بشم بازم ارزش این همه استرس رو نداره 

تجربی من با علاقه کامل اومدم تجربی درس هم خوندم تلاشمو هم کردم فردا هم کنکور دارم ولی حتی اگه پزشکی ...

میفهمم چی میگی همین ها منی که از کوچیکی میگفتم دکتر میخوام بشم رو تبدیل کرد به کسی که علاقه ای به رشته خاصی نداره و سردرگممه ...درمورد فردا هم امیدوارم اندازه ی زحمتات موفق باشی

میفهمم چی میگی همین ها منی که از کوچیکی میگفتم دکتر میخوام بشم رو تبدیل کرد به کسی که علاقه ای به رش ...

درک میکنم متچکرم🌹

اگه تونستی خانواده تو راضی کنی سمت نظری ها نیا 

اگه اومدی سمت ریاضی فیزیک نرو

من حس میکنم فرهنگیان شغل مناسبی نیست درحدی که میخوام 💔

نمیدونم خوب فکراتو بکن اول 

ببین منم سه سال راهنماییم ۲۰ بودم 

باهوشم تعریف نباشه 

منتها اومدم تجربی دیدم فقط من نیستم که درس میخونم خیلی خرخون تر از منم هست ، اینا رو نمیگم ناامید شی ها ، نه ولی منطقی فکر کن 

تو تجربی چند تا رشته ی تاپ و پیرا پزشکی خوبه ... 

رشته های تاپ تلاش ، اراده و همت زیادی میخواد که از دهم بخونی سال دوازدهم اذیت نمیشی 

پیرا پزشکی ها هم خوبن اما به روحیات من نمیخوردن 

برای همین رفتم سراغ فرهنگیان .... کم درد سره .‌. باز هم روحیات آدما متفاوته و اینکه خودت باید بشینی و بسنجی و تصمیم بگیری ... انشاالله بهترین تصمیم رو بگیری✨️

راهنمایی با دبیرستان خیلی فرق داره 

هر رشته ای که بری باید بشینی به موقع درستو بخونی 

اینکه من دقیقه نودی ام رو بنداز کنار 

دیگه باید جدی باشی 

دبیرستان سه سال مهم خیلی مهم برای ساختن ایندته 

بگرد علاقت رو پیدا کن 

از بچگی دوست داشتی چیکاره بشی 

تحقیق کن تنبل نباش 

هر شغل و رشته ای بدی ها و خوبی های خودش رو داره 

یوتیوب درمورد انتخاب رشته نهم به دهم سرچ کن 

اگه میتونی حتما برو مشاوره 

حتی شاید رشته ای که برای تو مفید باشه از رشته های نظری نباشه 

شاید اصن موفقیت تو به عنوان مثال تو رشته طراحی لباس باشع

یه رشته هنری 

موقعیتت رو در نظر بگیر حمایت مالی ووو خانواده ات رو در نظر بگیر ببین خودت جنمش رو داری یا نه 

و از موقعی که وارد دبیرستان شدی چشمت رو دوست و رفیق ببند و فقط برا ایندت تلاش کن 

خودت رو تو ۲۰ سالگیت تصور کن که کجایی و چیکار میکنی 

من زندگیمو خراب کردم تو نکن :)

کاربری دست دونفره ! 
راهنمایی با دبیرستان خیلی فرق داره هر رشته ای که بری باید بشینی به موقع درستو بخونی اینکه من دقیقه ن ...

مرسی برای حرفای قشنگت و امیدوارم توهم بتونی شروع کنی و به موفقیت های زیادی برسی