2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چون ۵۰۰ صفحه رفت جلو و ایشون با ناز و نیم‌ خط نیم خط داشت تعریف‌‌ میکرد و همه رو سرکار گذاشته بود 😠😠

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
چون ۵۰۰ صفحه رفت جلو و ایشون با ناز و نیم‌ خط نیم خط داشت تعریف‌‌ میکرد و همه رو سرکار گذاشته بود 😠 ...

ولا خط به خط میگفت هر صفحه آنلاین بود

__درخواست دوستی ندین ___________________
چون ۵۰۰ صفحه رفت جلو و ایشون با ناز و نیم‌ خط نیم خط داشت تعریف‌‌ میکرد و همه رو سرکار گذاشته بود 😠 ...

وای وای انقد من از اینجور آدما بدم میاد 

این خودش یه نمونه خودخواه بودن و مریضی اعصاب روان داشتنه که بقیه رو علاف خودش نگه داره حالا بعضیام نمی‌دونم صبر بالایی دارن یا چی ولی صبر میکنن گزارشم نمیزنن 

دم اونا که گزارش زدن گرم 

⁦♥️⁩
خخخخخ فکر کردم یدیقه غافل شدم چیز ناجوری دیده بود رو کرد

نه سرکار گذاشته بود ، آنلاین بود ولی زورش میومد درست بنویسه لعنتی 

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫

بعد از فیتلر شدن با پروک سی رفتم تلگرام یه کانال صیغ ه یابی اومد تا دو روز در سکته که حتما هک شدم نکنه برا مخاطبام چیزای نا جور فرستاده تا یه بنده خدایی گفت بخاطر پرو کسی هستش