2777
2789

من کوچیک که بودم دوران راهنمایی همیشه تو المپیادا مقام میاوردم مدرسمم نمونه دولتی بود، کلا هوشم به گفته اطرافیان خیلی بالاست.

اما خیلی تنبلم و این دوسالی که کنکوری بودم درسو نصف سال می‌خوندم اون اخرا خسته میشدم ول میکردم . واسه همین می‌دونم کنکور فردامو خراب میکنم💔

از یه طرف هیچ استعداد دیگه ای جز تو زمینه درسی ندارم. نه قیافم قشنگه نه روابط اجتماعیم خوبه طوری که دو کلوم نمیتونم صحبت کنم. تنها امید من فقط و فقط تو همین کنکور بود که اینم با دست خودم نابود کردم. به خاطر استرس کنکور تو این دوسالی کارم به جایی رسید که سندروم روده تحریک پذیر گرفتم و کلا سلامتیم و همه چیم رو از دست دادم. و اینکه بخوام بزارم همینجا تموم شه و با این وضعیت داغون برم دانشگاه برام غیرقابل باوره. خانوادمم قبولم ندارن مامانم میگه یه سال دیگه اگه بمونی رتبت بدتر از قبل میشه 🙂💔

خالمم دیروز داشت مسخرم میکرد می‌گفت تو هیچی نمیشی:))

من دقیقا باید چیکار کنم؟ چطوری از شر این تنبلی خلاص شم؟ چیکار کنم ارادمو قوی کنم؟ 

غروبها لباس باز و بلند ارغوانی میپوشید. به لاله گوش هایش عطر می زد و منتظر هیچکس نبود...
کلاس جهانی زمانی شروع میشود که از دایره راحتی خود بیرون بیایید

منی که یه عمر اونطوری زندگی کردم چطور میتونم خودمو تغییر بدم؟

غروبها لباس باز و بلند ارغوانی میپوشید. به لاله گوش هایش عطر می زد و منتظر هیچکس نبود...

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

حالا که چند وقته نیتش رو دارم یه تاپیک جامع پشت کنکوری بزنم پس الان بهترین زمانه که تایمم رو اختصاص بدم و بنویسم برای تو و امثال تو

من بیش از ۴ بار کنکور دادم 

به زودی تاپیک میزنم براتون 

حالا که چند وقته نیتش رو دارم یه تاپیک جامع پشت کنکوری بزنم پس الان بهترین زمانه که تایمم رو اختصاص ...

چی قبول شدی؟

اگه رتبه ات خیلی بد نیست برو امسال دانشگاه. دیگه دو سال موندی سال سوم فرق نداره

اگه همینطوری ول کنم دیگه هرچی اعتماد به نفس برام مونده نابود میشه. انگشت نما کل فامیل میشم. خانوادم تا آخر عمر میزنن تو سرم. همین الانش که کنکور ندادم تیکه میندازن بعدا که جوابا بیاد دیگه چه شود

عزيزم بايد تبلي رو بزاري ڪنار و به آينده ت فڪر ڪني مطمنم ميتوني 🙂

امیدوارم بتونم:))

اگه همینطوری ول کنم دیگه هرچی اعتماد به نفس برام مونده نابود میشه. انگشت نما کل فامیل میشم. خانوادم ...

اخه برادر منم مثل شما بود چند سال پشت کنکور موند فقط عمرش تلف شد. بنظرم برو مشاوره اون بهتر کمکت می‌کنه

امسال اگه قبول شدی برو بیخیال پشت کنکور موندن شو

گفتم که. من تنها استعدادم تو زمینه درسیه. دیگه هیییچ استعداد دیگه ای ندارم. قیافمم خوب نیست. 

اخه برادر منم مثل شما بود چند سال پشت کنکور موند فقط عمرش تلف شد. بنظرم برو مشاوره اون بهتر کمکت می‌ ...

چمیدونم بعید می‌دونم مشاورا بتونن کارا بکنن، ولی میرم. ممنونم