2777
2789

مراحل چی؟

میری مشاوره وقت می گیری چونه می زنی سر قیمت،🤣

میری عمل میشی میای خفه میشی یه هفته و  بعد تموم

چه می دونم فدای سرم که خراب کردم منم بار اولمه که دارم زندگی می کنم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واقها ؟؟؟؟؟ پس چرا من اینقد میترسم

اصلا نترس منم عمل کردم هیچ دردی نداره تنها سختیش دو سه روز اوله که تامپون داخل بینیته یکم نفس کشیدن سخته دراوردنشم اصلا درد نداره

وای 😂😂😂😂😂😂😂 درد داره برا سی تی اسکن هم میفرستن ؟؟

بعضیا درد دارن مثلا خود من اما بیشتریا درد ندارن

سیتی نمیفرستن اما بالای ۳۹ سال باید نامه از متخصص قلب بیاره

چه می دونم فدای سرم که خراب کردم منم بار اولمه که دارم زندگی می کنم
اصلا نترس منم عمل کردم هیچ دردی نداره تنها سختیش دو سه روز اوله که تامپون داخل بینیته یکم نفس کشیدن ...

عزیزم من چند تا سوال دارم بعد عمل تا چه مدتی قراره صورتم چسب داشته باشه ؟؟

بعضیا درد دارن مثلا خود من اما بیشتریا درد ندارنسیتی نمیفرستن اما بالای ۳۹ سال باید نامه از متخصص قل ...

اوکی ممنون عزیزم بعد عمل چه مدتی گاز و چسب باید رو بینی بمونه میشه بیرون رفت یعنی؟؟؟

واقعا عزیزم ؟ میشه با جزییات بگی لطفا؟ بعدش صورتم کبود میشه و چسب کل صورتمو میگیره ؟

ببین ادویه جات نمک تا یک ماه اصلا نخور چون ورم میکنه بینیت تا یه هفته اول شبا موقع خواب دوتا بالشت بزار زیرسرت قرص آناهیل آناناس حتما استفاده کن اصلام دستکاریش نکن تا یه هفته داخل گچه بعد میری بخیه هارو میکشی گچو وردمیدارن چسب زدنم بهت همون جا یادمیدن

ببین ادویه جات نمک تا یک ماه اصلا نخور چون ورم میکنه بینیت تا یه هفته اول شبا موقع خواب دوتا بالشت ب ...

یعنی بعد یه هفته نه بخیه هست و نه گچ تا چند ماه باید چسب زد ممنون عزیزم

ببین ادویه جات نمک تا یک ماه اصلا نخور چون ورم میکنه بینیت تا یه هفته اول شبا موقع خواب دوتا بالشت ب ...

و یه سوال مهم دیگه ترمبم که نمیخواد؟ یعنی دوباره جراحی بشه بعضیا دو سه بار میرن میخوام مال من فقط همون یکبار باشه