2777
2789
عنوان

از گدایی پول از شوهرم خسته شدم

2030 بازدید | 78 پست

قبلا چند ماه داروخونه کار میکردم ولی به خاطر آزمون استخدامی و غرغرای شوهرم از کارم اومدم بیرون 

حالا دیشب سر پول با شوهرم بحثم شده تو تاپیک قبلم هست 

تصمیم گرفتم دوباره برم سرکار حتی اگه حقوقش از جایی که قبلا کار میکردم کمتر باشه برام مهم نیست دیگه .  از چیزی که بدم میاد منت گذاشتنه 

ولی میدونم مخالفت می کنه که بخوام دوباره برم 

چجوری باهاش برخورد کنم؟ 

سلام عزیزم ببخش ک سوالم بی ربطه .من الان چن روزه میرم داروخونه برا کار آموزی میشه بگی کارت چطور بود حقوقش چقد بود 

دردی که میکشی، اشتباهی که میکنی، اشکی که میریزی، حرفی که میشنوی، حس بدی که میگیری، عشقی که نمیگیری، آدمی که از دست میدی، آرامشی که نداری، محبتی که نمیبینی، انتظاری که میکشی، درون ریزی‌ای که داری، قضاوتی که میشی، آرزویی که دفن میکنی، امیدی که خاک میکنی برای هیچکس مهم نیست؛ زور الکی نزن....چقدر این متن از فروغ فرخزاد موده:«هیچ چیز راحتم نمی‌کند. نه دریا، نه آفتاب، نه درخت‌ها، نه آدم‌ها، نه فیلم‌ها، نه لباس‌هایی که تازه خریده‌ام. نمی‌دانم چه کار کنم. بروم و سرم را به درخت‌ها بکوبم، داد بزنم، گریه کنم؛ نمی‌دانم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

زنا حاضرن سرکار برن به هر قیمتی ولی نفقه رو اجرا نزارن؟ 😕

دلایل مجرد بودن خیلی زیاد میتونه باشه ، اون احمقی که میگه دختر مجرد بی عرضه ست نتونسته پسر تور کنه و با نیش و کنایه میگه ترشیده ، باید بدونه یه دختر دلایل قانع کننده ای برای ازدواج نکردن تو این شرایط داره ،یکی اینکه اگه شوهرت خیانت کنه قانونا حق بهش داده شده که بگه صیغه کرده ، دوما تنها چیزی که زن در ازای بخشیدن حقوقش بدست میاره مثلا قرار بوده مهریه باشه ، مهریه ای که پنج درصد زنها تونستن بگیرن و خیلی دلایل دیگه ، اینکه مردا پرنسس شدن و نمیتونن نیاز عاطفی یه زن رو برطرف کنن و ... پس قبل از اینکه دهن کثیفتون رو باز کنید فکر کنید 

سلام عزیزم ببخش ک سوالم بی ربطه .من الان چن روزه میرم داروخونه برا کار آموزی میشه بگی کارت چطور بود ...

کارم خوب بود تا دوماه اول که حقوق نداشتم ولی هزینه رفت و آمدک با خودشون بود و حقوقم ۵ میلیون بود 

هر آدمی که چهار ستون بدنش سالمه باید درآمد داشته باشه 

وگرنه اسمش میشه" سربار  خانواده"

در تعریف دقیق اقتصادی اینطوره 

شماهم بهترین تصمیمو گرفتی گلم 

چرا باید محتاج کس دیگه باشی وقتی خودت میتونی پول دربیاری لذتشو ببری❤

کارم خوب بود تا دوماه اول که حقوق نداشتم ولی هزینه رفت و آمدک با خودشون بود و حقوقم ۵ میلیون بود

چت ساعت کارمیکردی .من دارم میرم کار آموزی توصیه ای داری به من بکنی 

دردی که میکشی، اشتباهی که میکنی، اشکی که میریزی، حرفی که میشنوی، حس بدی که میگیری، عشقی که نمیگیری، آدمی که از دست میدی، آرامشی که نداری، محبتی که نمیبینی، انتظاری که میکشی، درون ریزی‌ای که داری، قضاوتی که میشی، آرزویی که دفن میکنی، امیدی که خاک میکنی برای هیچکس مهم نیست؛ زور الکی نزن....چقدر این متن از فروغ فرخزاد موده:«هیچ چیز راحتم نمی‌کند. نه دریا، نه آفتاب، نه درخت‌ها، نه آدم‌ها، نه فیلم‌ها، نه لباس‌هایی که تازه خریده‌ام. نمی‌دانم چه کار کنم. بروم و سرم را به درخت‌ها بکوبم، داد بزنم، گریه کنم؛ نمی‌دانم
بهش بگو از گدایی ازت خسته شدم. امیدوارم کارت در آینده حقوقش بیشتر شه.

دیشب با هم بحث کردیم بهش میگم خوشت میاد ازت گدایی کنم 

میگه گدایی چیه کارتم است نه میگم کارتی نتونم باهاش لباس بخرم و قبلش اجازه بگیرم چه فایده