2777
2789
عنوان

بارداری

92 بازدید | 8 پست

سلام خانوما من رفتم سنو گفتن که ساک حاملگی هست ولی هنوز جنین دیده نمیشه دو هفته بعد تکرار کن.یک کوچولو هم لک بینی داشتم شیاف استفاده میکنم.بعضی اوقات داخل دستشویی یه لک کمرنگ میبینم.امروز داخل لباسم زرده لک بنظرتون خطر ناک؟؟

استراحت کامل کن حتما توالت فرنگی استفاده کن و رابطه نداشته باش و چیزایی که قاعده آوره نخور و استرس ن ...

چشم.خیلی برام دعا کنید یکی سقط کردم میترسم اینم همینجوری بشه.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه تو هفته های اول طبیعیه من۵ هفته رفتم فقط ساک رو دیدن و لکه داشتم شیاف و دوفاستون استفاده کردم و ۶هفته و۴ روز قلب دیده شد 

خدایا نگهدار دخترم و همسرم باش💕🧿👨‍👩‍👧

سلام گلم نگران هیچی نباش.من سر پسرم دور از جون قشنگ خونریزی داشتم گفتم حتما دیگه سقط شده رفته.درکمال ناباوری رفتم سونو گفت قلبش میزنه الان پیشمه یه پسر شیطون و شلوغ🥰

فقط استراحت کامل .شیاف نزدیکی ممنوع.راه پیاده روی ممنوع 

انشالله به سلامتی بعدش میکنی 

فقط 33 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
سلام گلم نگران هیچی نباش.من سر پسرم دور از جون قشنگ خونریزی داشتم گفتم حتما دیگه سقط شده رفته.درکمال ...

رابطه ک ندارم شیافم می‌زارم.ولی کارهای روزه مره ام رو میکنم.🥺 انشاءالله سالم باشه قبلش تشکیل شده باشه محتاج دعاتونم..