2777
2789
عنوان

امان از همسایه ی بد

129 بازدید | 6 پست

https://uupload.ir/view/صدا_۰۰۲_6ii4.m4a/

بچه ها آصی شدم از دستشون ۶ماهه یکسره این صدارو دارن درمیارن ن خواب دارن ن چیزی مارم بی خواب کردن شرایط رفتن از این خونه رم نداریم هرسری گفتیم یا گفتن صدای ما نیس یا گفتن این صداها طبیعیه یا گفتن کارگر داریم کارگر یروز دوروز یماه ن ک ۶ماه 

نمیدونم چ کرمی دارن خیلی صدا میکنن 

اصلا انگار از پشت کوه اومدن اداب همسایه داری بلد نیستن سلعت ۲ظهر جاروبرقی میکشن شب ساعت ۳سشوار میکشن .

همش صداشون تو گوشمونه همش تو خونشون بزن بزن هست ماشینشونو میارن میزنن پارکینگ ما بدون اجازه 

ب مدیر ساختمون گفتیم کلا استشهاد گرفتیم همه ی همسایه ها امضا کردن ک این پررو بازی درمیاره و نظرش اینه ک چون من صابخونم هیچکی هیچی نمیتونه بگهههههههه

اقا صابخونه ای قبول بخدا مام پول میدیم سردردیم

خانومش خیاطی میکنه صدای اون یطرق دوتا بچه کوچیک صداشون یطرف اینا طبیعی ان ولی این صدا ها چیه دیگ

اول حرفم بگم کاربری دست دونفر الکاریبری الدست الدونفر هی ایز کاربری تو دونفر  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چهار دیواری اختیاری

تو آپارتمان چنین حرفی نداریم از ۱ ظهر تا ۴ و ۹ شب تا ۸ صبح زمان سکوت و آرامش همسایه ای اذیت کنه با مدرک مثل عکس و فیلمی ک نشون مزاحمت و سروصدا میتونی شکایت کنی

چهار دیواری اختیاری

تا زمانی که ب همسایه ی پایین ازار نرسونی و این برا بیشتر ویلایی صدق میکنه ن اپارتمان

تو آپارتمان چنین حرفی نداریم از ۱ ظهر تا ۴ و ۹ شب تا ۸ صبح زمان سکوت و آرامش همسایه ای اذیت کنه با م ...

واقعا دیگ دارم گریم میگیره از این حجم از بسشعوریشون