2777
2789
عنوان

پی ام اس

66 بازدید | 5 پست

این پریود چیه که بعد از ۱۵ سال هنوز اینطوری منو بهم می‌ریزه 

من امروز پریود شدم و از صب همه مشکلاتم افتادم و عصبیم

فوت بابام, دعواهای گذشته م با همسرم , اینکه مادر شوهرم به اندازه کافی نظافت رو رعایت نمیکنه و دیگه کمتر خونه شون برم, بچه هام رو سوال جواب میکنن و بهشون فضولی کردن رو یاد دادن, اینکه چرا مامانم اگه بهش زنگ نزدم اصلا سراغی ازم نمیگیره و دلتنگم نمیشه اینکه دیگه نذارم دخترم با یه سری بچه ها که تربیت صحیحی ندارم بازی کنه 

اینکه شوهرم مدام داره ریزه خواری می‌کنه و کله ش تو یخچاله هم رو مخمه

شما اینطور وقتا چیکار میکنین ؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سکوت و تنهایی برای من آرزوی محاله یه پسر شیش ساله فضول دارم یه ثانیه ازم غفلت نمیکنه تو خوابم با من ...

منم همینطور 

دو تا دختر ۳ و ۵ ساله دارم. گاهی با پدرشون میرم خونه مامان بزرگشون اما عواقب بدی داره تنهایی رفتنشون تا چند روز دختر بزرگم رفتارش عوض میشه و اصلا نمیشه باهاش ارتباط گرفت

کاش ما مامانا هم مرخصی داشتیم