2777
2789

سلام دوستان من ب دلایلی نتونستم بچم و کلاس اول هنوز ثبت نام کنم 

الانم منطقه یازده هستم 

کشی میتونه کمک کنه اگه آشنایی کسی دارید تو آموزش و پرورش ممنونم میشم کمکم کنید حتما حتما جبران‌میکنم 

دو تا مدرسه مد نظر دارم‌بتونید کمک کنید واقعا ممنونتون میشم 

اگه کسی هست در خواست دوستی بده پیام شخصی صحبت کنیم 

😥🫶🏻

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تنها راهش اینه بری آموزش و پرورش واحد ابتدایی یکم ناله کنی تا نامه بدن بری اونجایا نهایتا بری مدرسه ...

اونا میگن برو فلان مدرسه ولی من نمیخوام اونجا بره با ۴۰تا ۴۵ نفر تو کلاس 

منم میخوام مدل مدرسه غیر انتفاعی علوی ببرم اما اونجا هم میگه پره

بگه پر دیگه هیچ کاری نمیشه کرد

چون سیستمی سیستم اجازه ثبت نام نمیده

منم پارسال همین مشکل رو داشتم رفتم ستاد گفت فقط یه مدرسه دوتا ظرفیت داره یکی نامه دادم شماهم دومیش و ظرفیت کلاس ها پر شد

به آموزش و پرورش واحد ابتدایی میگن ستاد

اها مرسی عزیزم 

فردا برم ببینم چیکار میتونم بکنم

یه مدرسه غير انتفاعی هست قبول کرده برای ثبت نام اما هیچ شرایط ویژه ای نداره در مقابل پولی ک میخواد بگیره 

اها مرسی عزیزم فردا برم ببینم چیکار میتونم بکنمیه مدرسه غير انتفاعی هست قبول کرده برای ثبت نام اما ه ...

بری اونا آمار دقیق مدارس رو میدونن بهت میه چه مدارسی ظرفیت داره بعد ببین کدوم خوبه بگو واسه همون نامه بده

از نظر منی که کلی مکافات کشیدم سر انتخاب مدرسه آخر سر هم اینقدر مدرسه بد از آب دراومد یعنی مدیر خیلی فضولی می‌کرد تو همه چیز میگم ببر غیر انتفاعی یا غیر دولتی دولتی سودی نداره

کل بار آموزشی بچه با مادرا بود اگر مادری بیخیال بچه بود بچه تکرار پایه شد من توی منطقه ی خودمون قسمتیش رو بردم که از کل منطقه وضع مالی بالاتری و بهتری داشتن یه جورایی اعیونی نشین این منطقه ولی مادرا یه پوستی از ما کندن که حد نداره سر پول دادن

بخاطر همین میگم مدرسه پولی خیالت دیگه بابت این چیزها راحت که مادرها سر هر چیزی یه بهونه نمیارن و مدیر دخالت نمیکنه