2777
2789

اثرنداره ذهنتوخراب نکن

سال دیگه وقت امساال حاجت روامیشم. پارسال همین موقع ها تومحرم باردارشدم بعد ۴سال نخاستن همسرم. عاشقش بودیم شوهرم خیلی خوشحال بود خوشبختریننن بودم😍😍ولی فقط دوماه موند وسقط شد ومن ب ته خط رسیدم وانقدددد اخلاقم بدددشد بد شد کمترازیکماه شوهرم شد بت خشک سرردویخ حتی بهم میکه نمیخامت برواززندگیم بیرون🥺خدایا من اشتباه کردم تروب امام حسینت قسم امشب ۵محرمه سال دیع همین موقه بیام بگم زندگیم درست سد شوهرم درست شد بچه بغل بیام مسجد 😭😭قسمت همه ی ارزومنداااا🌱🌱🙏🏻🙏🏻♥😍میدونممم حاجت روامیشمممم🥰

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ی دوستی دارم دوستاش براش دعا گرفته بودن میگه وقتی از خونه‌مون رفتن بیرون انگار اب داغ ریختن رو سرم بعد کلا عوض شد ب داداشاش فحش میداد ب نامزدش جواب نمیداد میگفت طلاق میخوام . الان تعریف میکنه میگع وقتی یکیو میدیدم حس میکردم سگ وحشی میبینم میخواستم بکشمشون الکی حس نفرت داشتم . نامزدش رفت پیش دعانویس باطلش کرد بعد خوب شد رفتن مشهد 😅 میگع به روی دوستام نیاوردم ولی کلا قطع رابطه کردم باهاشون از اون موقع ب بعد از دست کسی چیزی نگرفته بخوره 

ی دوستی دارم دوستاش براش دعا گرفته بودن میگه وقتی از خونه‌مون رفتن بیرون انگار اب داغ ریختن رو سرم ب ...

ماک چندجارفتیم باطل نسد دیع سپردم ب خدا

سال دیگه وقت امساال حاجت روامیشم. پارسال همین موقع ها تومحرم باردارشدم بعد ۴سال نخاستن همسرم. عاشقش بودیم شوهرم خیلی خوشحال بود خوشبختریننن بودم😍😍ولی فقط دوماه موند وسقط شد ومن ب ته خط رسیدم وانقدددد اخلاقم بدددشد بد شد کمترازیکماه شوهرم شد بت خشک سرردویخ حتی بهم میکه نمیخامت برواززندگیم بیرون🥺خدایا من اشتباه کردم تروب امام حسینت قسم امشب ۵محرمه سال دیع همین موقه بیام بگم زندگیم درست سد شوهرم درست شد بچه بغل بیام مسجد 😭😭قسمت همه ی ارزومنداااا🌱🌱🙏🏻🙏🏻♥😍میدونممم حاجت روامیشمممم🥰
ماک چندجارفتیم باطل نسد دیع سپردم ب خدا

یه جا رو میشناسم یعنی ببین جادوگرع ولی حیف دوره تو تبریزع . پشمای ادم میریزع میرع پیشش 😰 ما خودمون چند سالع خیلی تو فشار مالی بودیم بیچاره همسرم هرررچی کار میکرد پولا خود ب خود نیست میشد . پدرشوهرم رفت پیش همون دعانویس بعد تعریف میکرد تو یه نعلبکی اب ریخت بعد یکی دوتا ورد خوند اب خود ب خود شروع کرد ب جوشیدن و کلا اب سیاه شد کلی گل و مو از توش دراومد 😰😰 حتی ی کلیدی ک خیلی وقت پیش گم کردع بودن هم از تو نعلبکی دراومد 😰 بعد خلاصع گفتن ک طلسممون کردن با همون کلید و باطلش کرد خداروشکر 

یه جا رو میشناسم یعنی ببین جادوگرع ولی حیف دوره تو تبریزع . پشمای ادم میریزع میرع پیشش 😰 ما خودمون ...

یاخود خدا جن داشت

ی دوستی دارم دوستاش براش دعا گرفته بودن میگه وقتی از خونه‌مون رفتن بیرون انگار اب داغ ریختن رو سرم ب ...

مشکل اینجاست مادرشوهرم 

مگه میشه نرم خونه ش و چیزی نخورم

که خدای نکرده چیزی ریخته باشه توش 

بخدا خجالت داره تحصیل کرده بازنشسته 

این چه کاریه کرده

یعنی چی باطل نشداز کجا میفهمین اصلا باطل میشه نمیشه

چون  رفتارش تغییرنکرد

رفتار کی؟آخه مطمینی رفتار به اون دعا مربوطه

شوهرم. دعانویس گف طلسمش کردن

برن گمشن شیادا 

من تویه صوت گوش داذم گف  دعا وطلسم کارهرکسی نیس باید عالم باشه باتقواباشه بنظرت این دعانویسا باتقوان میدونن علم نجوم یعنی چی؟ گفته طلسم اگه نوشته باسن وتوپیداکتی همین ک بازش کردی دعاباطل شده بندازش اب روان ببره. 

گف تواین کتابای دعانویسا بعضی چیزاش اشتباه نوشته شده چون میدونستن ک قراره دست کیابیوفته اینکاروکردن براهمین اثرنداره دعایی ک مینویسن اگرررم اثر داسته باشه کاره جنه ک مدتی ممکنه اثر خوب داشته باشع درست ولی ولی بعد یمدت گره مینذازن توکارت زندگیتو داغون میکنن یهو یکی میمیره یکی بچش مریضی سخت میگیرع مث سرطان هزارتاکوفت وزهرمار

فقط فقط ب خداااا توکل باید کرد ایت الله بهجت گفته توخونه معوذتین زیادبخونین توخونه اذان بگو  ناسوفلق زیاد بخون حرز جواد بزار البته حرز جوادی ک رو پوست اهو و نقره باشه ووو طبق اصول مثلا اینا عمودیی مینویسن مبگن درست نیس باید افقی باشه