2777
2789

میگم آیا وسیله ای هست که صدا نشنویم؟ مثل‌هندزفری یا هدفون چیزی که بذاریم و واقعا هیچ هیچ  صدای ادمی رو دیگه نشنویم؟ میشه اسمش مدلش و سایتی که بتونم ازش بخرم رو بدید؟ لطفااا خیلی بهش احتیاج دارم، خواهش میکنم🙏

با احمق ها بحث نمیکنم.حتی شما دوست عزیز.بعد از چند سال دوری مجبوری برگشتم به این سایت. یروز دوباره میرم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میخوای کر شی؟

ببخشید اگه غلط املایی دارم تند مینویسم و حقیقتا حسش نیست برگردم درستش کنم__ اهدافم برای زندگیم : گرفتن گواهینامه پایه یک ، مسافرت تنهایی بدون هیچ کسی  دبیر یا مهندس شدن ، تاسیس کارگاه خیاطیم و تاسیس ارایشگاهم __ میدونم خدا هوامو داره و ی روزی به تمام ارزو ها و هدف هام میرسم _ متولد اردیبهشت🐄 ؛ طفل شیر خوار طبیعت 🦥 سال خروس 🐓 ، خروس مزرعه ام و با همه میسازم ؛ از سوسک نمیترسم ولی مث سگ از مارمولک میترسم 😂😂
سرچ کنی تو ایمترنت بهترین مولای گوش گیر میاد

زدم.یه چیزایی اورد مثل هندزفری ولی‌ یه‌جنس دیگه مثل فوم میمونه.مدلاشم زیاده من نمیدونم کدومو بگیرم.واقعا صدا رو میگیره؟

با احمق ها بحث نمیکنم.حتی شما دوست عزیز.بعد از چند سال دوری مجبوری برگشتم به این سایت. یروز دوباره میرم

اگه چشماتو واکنی همون اول کامنت قبلیم گفتم موافق زدن بچه نیستم.اون بردن پشت ماشینم ربطی به نذری کلا کلی وبرای بجه های بی ادب وپررو گفتم که گوشمالی لازم دارن. حالا شما چرا انقدر درگیری که نذری داده؟ انگار خودت گشنه تری یازورت گرفته مردم نذری میدن؟ دنبال زیر بغل مار میگردی؟  کلا نذری رو بذار کنار. مغزت رو از بحث شکم ونذری ازاد کن ودرک کن که واقعا بعضی بچه ها بی تربیتن وباید به جای والدینشون کسای دیگه ادبشون کنه. شما که معلومه کتک خوردن خوردن یااینکه من گفتم ببرش پشت ماشین مشکلت نیست.همش درگیر نذری هستی. معلومه خودتم ازینایی که اندازه یکم ماه انواع نذری هارو جمع میکنی. چون اصل مطلب منو نگرفتی همش مغزت درگیر شکمه.

@مهتاب07