2777
2789
عنوان

بابا بزرگم گداست

376 بازدید | 12 پست

با خانواده پدریم ارتباط ندارم وضعشونم خیلی خوبه اما بازم گدایی میکنه ینی نمیشینه سر کوچه اما از اشناها پول میخاد ... خودمونم وضعمون خوبع هم خودمو داداشم سرکاریم هم مامان بابام قبلن ی خاستگار داشتم تا دید بابابزرگم گداس در رفت الان نامزد کردم(ینی تو مرحله دیدو بازدید خانوادگی) اتفاقا نوه عموی بابام هست اما یبارم درمورد بابابزرگم باهام حرف نزده بنظرتون مشکوکه یا دوسم داره یا چی

تروخدا برا تاپیک آخرم گزارش بزنین فک کنم ی نفر آشنا منو شناخت الان آبروم میرع 

براتون صلوات می‌فرستم ممنونم😭😭😭😭😭🙏🙏🙏

واسه مادر شدنم دعا کنین جون عزیزتون اسم کاربریم همینطور زدم چون دوست دارم اسم پسر آینده ام محمد علی بزارم 😭😭😭😭😭😭 خداروشکر منم در تاریخ ۲۵ آذر بی بی چک مثبت شد ایشالا این حال خوش منو نصیب همه منتظران بکنه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

لزومی نداره بدونه من بابابزرگم مرده اما خیلی دوستش داشتم

دلایل مجرد بودن خیلی زیاد میتونه باشه ، اون احمقی که میگه دختر مجرد بی عرضه ست نتونسته پسر تور کنه و با نیش و کنایه میگه ترشیده ، باید بدونه یه دختر دلایل قانع کننده ای برای ازدواج نکردن تو این شرایط داره ،یکی اینکه اگه شوهرت خیانت کنه قانونا حق بهش داده شده که بگه صیغه کرده ، دوما تنها چیزی که زن در ازای بخشیدن حقوقش بدست میاره مثلا قرار بوده مهریه باشه ، مهریه ای که پنج درصد زنها تونستن بگیرن و خیلی دلایل دیگه ، اینکه مردا پرنسس شدن و نمیتونن نیاز عاطفی یه زن رو برطرف کنن و ... پس قبل از اینکه دهن کثیفتون رو باز کنید فکر کنید 

وااای یکی دو مورد این‌شکلی دیدم. تازه یکی از اونا سر راه میشینه گدایی می‌کنه دومی توی کوچه‌ها میچرخه ...

دقیقا.مایه شرم والا ما ک جرعت نداریم بگیم خدا فقط برای ری...دن رو ما خداست فرداست ک خودمم برم سر کوچه گدایی

چ ربطی داره گلم پیرمرده دیگه دلش به این خوشه بعضیا سنشون بالا میره خریص میشن فک میکنه داره زرنگی میکنه

نامزدت لابد پدربزرگتو میشناسه اومده خواستگاریت درضمن کار پدربزرگتم هیچ ربطی بتو نداره

براتم مهم نباشه اصلاااااا

اگه ازت پرسید بخندو بگو بابا بزرگمه دیگه ادعای قلدریش میاد دوس داره همرو خفت کنه همین بزرگش نکن

کار بابابزرگتم بهش نمیگن گدایی گلم 

برام هیچ حسی شبیه تو نیست
اره اینم هست ایشالا ک عاقل و بالغ باشه هیچوقت ب روم نیاره

انشالله که چیزی نمیشه اگرم گفت ناراحت نشی یا عصبی بشی با خونسردی بگو پیرمرده دیگه دوس داره همین نه بیشتر ن کمتر

برام هیچ حسی شبیه تو نیست