2777
2789

سلام 

من دو هفته پیش سرکلاژ شدم الانم استراحت مطلقم، گفتم یه تاپیک بزنم کسانی که مثل خودمن این دوران و با هم بگذرونیم و به هم روحیه بدیم تا استرسمون کم شه.ف

انسانهای ضعیف انتقام میگیرند، انسانهای قوی می بخشند اما انسانهای باهوشند که نادیده می گیرند.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چند هفته سرکلاژ شدی سنا جان، سرویست چقدر بود؟ به شما هم استراحت مطلق دادن؟

انسانهای ضعیف انتقام میگیرند، انسانهای قوی می بخشند اما انسانهای باهوشند که نادیده می گیرند.
عزیزم من بارداری دومم هست هفته دو از ده سرکلاز شدم بارداری اولم چهارده هفته سر کلاژ شدم البته این دف ...

منم هفته ۱۸ سرکلاژ شدم، هفته ۱۶ سرویکس ۴۴ بود تو سونو آنومالی ۲هفته بعد شده بود ۲۶، دیگه اورژانسی سرکلاژ کردن، بارداری اولمم هست. 

هنوز گاهی واژنم تیر می کشه با زیر شکمم درد خفیف داره، بدبختی دخملمم مونجا لگد زیاد میزنه.

شما بعد سرکلاژ تو بارداری اولت چقدر مراقب بودی گلم؟ چه کارهایی انجام دادی؟

یلدا جون استراحت مطلقی من تو بارداری قبلیم استراحت مطلق بودم الان دخترم کوچیکهمجبورم سر با باشم

آره عزیزم، کاملا مطلقم، تا ۷ روز بعد عمل خون میدیدم الانم روزی ۳ تا شیاف میزارم، دردامم هست.

سرکلاژ تو هفته بالاتر دردسرش بیشتره.

آره عزیزم، کاملا مطلقم، تا ۷ روز بعد عمل خون میدیدم الانم روزی ۳ تا شیاف میزارم، دردامم هست. سرکلاژ ...

اره باید خیلی استراحت کنی خیلی منم همش دراز کش بودم کجا سر کلاژ  کردی تهرانی

خدایا شکرت ............
عزیزم من انوکسبارین واسبرین میخوردم وامبول بورولوتون هفته ای یه دونه میزدم و فقط دستشویی میرفتم  ...

منم انکسوپارین با آسپرین و روزی ۳ تا فرتیژست، یکهفته هم بستری بودم و آنتیبیوتیک گرفتم.

اره باید خیلی استراحت کنی خیلی منم همش دراز کش بودم کجا سر کلاژ  کردی تهرانی

صارم سرکلاژ کردم، مستقیم از قسمت سونوآنومالی بردنم بستریم کردن.

منم سرکلاژ شدم اما خدا بخاد دیگه آخر بارداریمه

خوش اومدی عزیزم، به سلامتی نی نی به دنیا بیاد، روزای سخت و گذروندی شکر خدا، شماهم تا آخر استراحت بودی؟