2777
2789

من ۲۰ سالمه هم سر کار میرم هم دانشگاه دیگه خسته شدم از رفتارای مامان و بابام اصلا بدون اینکه از من بپرسند خواستگار دعوت می‌کنند هر چی بهشون میگم مادر  ، من بمیرمم ازدواج نمیکنم باز حرف خودشو میزنه میگه دختر مال خونه شوهره عقایدشون ماله دوره قاجاره

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خواستگارا رو الکی رد نکن دختر خوب ، شاید این وسط یه مورد خیلی خوب بود ، سن ات بره بالا پشیمون میشی ر ...

خواهر من نمیدونم چرا ولی من از مرد ها بدم میاد خودم دلیلشو نمیدونم این نفرت برا. چیه

نه به زور که نه منتهی بدون اجازه دعوت میکند

خب چه اشکالی داره؟ به هر حال اونا پیچش مورو میبینن 

شما هم منطقی بشین با مادرت صحبت کن یکسری ملاک تایین کن که هرکسی رو راه ندن 

ولی درکل با این حرفا خودتو گول نزن من اصلا شوهر نمیخواهم.... چون هیچیزی تو زندگی قطعی نیست 

به خودت میای میبینی پشیمونی و هیچ سودی نداره پشیمونی

احتمالا مادر پدرتونم همین رو میبینن که به حرف شما گوش نمیکنن چون منطقی صحبت نمیکنید در این مسئله 

فقط به حالت الانت نگاه نکن به اینده و ۲۰ سال دیگتم فکر کن 

پیامتو نمیخونم تا چشمت دربیاد😛

خب چه اشکالی داره؟ به هر حال اونا پیچش مورو میبینن شما هم منطقی بشین با مادرت صحبت کن یکسری ملاک تای ...

تصمیم بگیرم ازدواج کنم تا برم کلفتی مذکرو بکنم ؟ هر کس یک دیدگاهی داره من با اطرافیانم بدون شک معتقدیم که موفق میشم و به علاوه مستقل چون من از همین الان با ۲۰ سال سن دانشگاه میرم سر کار میرم و به فکر خریدن خونه و ماشین هستم و حتا تا مقداری پس انداز کردم پس به هیچ وجه قادر به خراب کردن زندگیه شیرینم ندارم 

تصمیم بگیرم ازدواج کنم تا برم کلفتی مذکرو بکنم ؟ هر کس یک دیدگاهی داره من با اطرافیانم بدون شک معتقد ...

اگر کل زندگی متاهلی رو در همین میبینی بله نظرم شما اصلا شرایط زندگی متاهلی رو نداری 

من خودم مجردم و هنوز مایل به ازدواج نیستم ولی ازدواج رو مانع وکلفتی  نمیبینم اگر اینطور باشه پس اون مردم داره حمالی میکنه واسه زنو بچش 

برد هنینارو به مامانت بگو تا دست از سرت برداره

پیامتو نمیخونم تا چشمت دربیاد😛