چرا بستگی داره به نوعش نوه دوست مامانم پوستی بود شنیدم خوب شده دارونمیخوره بزرگ میشن سیستم دفاعی قوی بشه خوب میشن باز ن همه شاید علت دیگه ای باشه واسه همین میگم الرژی و گوارش ببرید با ازمایش مشخص بشه
واسه همون کبدم باید ازمایش بدید ببینید کدوم انزیم کبد بالاس درمان کنید
من همه جا میبرم ولی داروش و گیاهی میدم به دکترم نمیگم جبهه بگیره هرچند خودشونم دارو ندادن الرژی گفت منتظر میمونیم سیستم دفاعی بره بالا نرفت واکسن میزنیم منم عمرا اینکارو کنم چون ازبیمارها فهمیدم تودش وارد میکنه دیدم بازار باز کرده دکتر گوارشم تست عرق نوشت گفت حساسیت غذاییه دارو نداد گفت پیداکن به چی حساسه همین
ولی قبل اینا منم مثل شما میگفتم از کبده دارو گیاهی دادم چون سر زردیش بستری شده بود با۳ مرخص کردن بعدها فهمیدم این دکتره دارو برا نوزادم میده که دیرشده بود بدون ازمایش گفت حرارت خونش بالاس برا کبد داد ولی زیاد خوب نشد با ازمایش فهمیدیم سیستم دفاعی پایینه شربت داد رفت بالا رو۳۰ نرمال حدالاقل شد خداروشکر ولی بازم سینه اش قرمز میشد برا روده اش ام داد ی مدت خوب بود هوا گرم شد باز ریخت بیرون و مدفوعشم بلغمی شد گاهی گفتم شاید عرقش میسوزونه ولی دکتره برا پیداکردن دارو ازعید تا الان نبود تازه اومده باید برم پیشش بگم و تغییراتو ببینم چی میگه ولی خودم حس میکنم عفونت خون نوزادیش هنوز تو بدنشه اینطوری میشه
ببخش طولانی شد گفتم بدونی باید مرحله مرحله بری جلو همه چیز فقط گرمی کبد نیست گاهی انزیم های بدنم هست
راستی مدفوع بچتون چطوریه یبوست داره ؟
بلغمی میشه؟