2777
2789

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

بردم بهم کفت خودش خوب میشه ولی نشد یه لوسیون بهم داد بعد حموم بهش بزنم ولی اصلا تاثیری نداشت جدیدا ح ...

اینا بخاطر مواد غذایی که خودت میخوریه بچه خواهرم یک‌ماهه اس اینجوری شد دکتر گفت بخاطر داروی زاچی و ملون و 

ارهذبالافاصله خارش میگیره همین ده روز پیش فوق تخصص اطفال بردم سیتیریزین داد و دیگه هیچی نگفت

باززود واکنش میده کارتو راحت کرده شنیدم حساسیت پوستی به مرور خوب میشه 

پسرمن زود واکنش نمیده همون لحظه سینش جوش نمیزنه چون گوارشیه پیدانکردم جز رشته پلو تب میکرد تستم نمیذاره بگیریم یکی میگه دقیقه یکی میگه ن چرخشیه بعد مدتی تغییر میکنه سالی ی بار باید بدی باز یکی میگه از کبده که ازمایش سالم بوده 

واسه بچه های این مدلی دعا کن

باززود واکنش میده کارتو راحت کرده شنیدم حساسیت پوستی به مرور خوب میشه پسرمن زود واکنش نمیده همون لحظ ...

انشالله زود خوب بشن همه بچه ها ،من تا وقتی پسرم درگیر نشد هیچوقت آلرژی کودکان درک نکردم 

نمی‌دونم ، دیروز دوره اش کامل شد دیگه نمیدم، میدادم به چیزی حساس بود میخورد بازم خارش می‌گرفت

پس نده به دکترش بگو بعد دکتر الرژی ببر دکتر اطفال سر در نمیاره 

هرچند منم دکتر الرژی بردم کاری نکرد ولی حدالاقل سواداینو داشت ازمایش برای روده و سیستم دفاعی نوشت فهمیدم سیستم دفاعیش صفره ولی دارو گیاهی دستساز دادم اومد رو ۳۰ خداروشکر 

دکتر گوارشم بردم گفت حساسیت گوارشیه 

شمام دکتراطفال و بیخیال شو سوادشو نداره  الرژی و گوارش ببر 

پس نده به دکترش بگو بعد دکتر الرژی ببر دکتر اطفال سر در نمیاره هرچند منم دکتر الرژی بردم کاری نکرد و ...

شنیدم آلرژی درمان نداره ،من گردو زیاد دادم پسرم حس میکنم کبدش حرارت گرفته میخام برم عطاری ببینم چیزی دارن 

شنیدم آلرژی درمان نداره ،من گردو زیاد دادم پسرم حس میکنم کبدش حرارت گرفته میخام برم عطاری ببینم چیزی ...

چرا بستگی داره به نوعش نوه دوست مامانم پوستی بود شنیدم خوب شده دارونمیخوره بزرگ میشن سیستم دفاعی قوی بشه خوب میشن باز ن همه شاید علت دیگه ای باشه واسه همین میگم الرژی و گوارش ببرید با ازمایش مشخص بشه

واسه همون کبدم باید ازمایش بدید ببینید کدوم انزیم کبد بالاس درمان کنید 

من همه جا میبرم ولی داروش و گیاهی میدم به دکترم نمیگم جبهه بگیره هرچند خودشونم دارو ندادن الرژی گفت منتظر میمونیم سیستم دفاعی بره بالا نرفت واکسن میزنیم منم عمرا اینکارو کنم چون ازبیمارها فهمیدم تودش وارد میکنه دیدم بازار باز کرده دکتر گوارشم تست عرق نوشت گفت حساسیت غذاییه دارو نداد گفت پیداکن به چی حساسه همین 

ولی قبل اینا منم مثل شما میگفتم از کبده دارو گیاهی دادم چون سر زردیش بستری شده بود با۳ مرخص کردن بعدها فهمیدم این دکتره دارو برا نوزادم میده که دیرشده بود بدون ازمایش گفت حرارت خونش بالاس برا کبد داد ولی زیاد خوب نشد با ازمایش فهمیدیم سیستم دفاعی پایینه شربت داد رفت بالا رو۳۰ نرمال حدالاقل شد خداروشکر ولی بازم سینه اش قرمز میشد برا روده اش ام داد ی مدت خوب بود هوا گرم شد باز ریخت بیرون و مدفوعشم بلغمی شد گاهی گفتم شاید عرقش میسوزونه ولی دکتره برا پیداکردن دارو ازعید تا الان نبود تازه اومده باید برم پیشش بگم و تغییراتو ببینم چی میگه ولی خودم حس میکنم عفونت خون نوزادیش هنوز تو بدنشه اینطوری میشه 

ببخش طولانی شد گفتم بدونی باید مرحله مرحله بری جلو همه چیز فقط گرمی کبد نیست گاهی انزیم های بدنم هست

راستی مدفوع بچتون چطوریه یبوست داره ؟

بلغمی میشه؟