2777
2789

بهم گف دیدار ب قیامت دیگم جواب نداد گفتم تو عصبانیت نمیخامت یادم نمیرهگریه هاشووو هی میپرسبد دوستم نداری میگفتم نه!!!! هی میپرسید هی... و رفت... دارم دیوونه میشم

بیخیال گذشته ی رفته و آینده ی نامعلوم😍✨من میرسم به هرچی که میخوام❤خدا با منه😎حتی اگه همه رو به روم باشن اون پشتمه💎من همونم که هزار بارم زمین بخوره باز بچه پروعه و دو هزار بار بلند میشه😌💫

خب اخه اون فقط مرهم دل خستمه

بیخیال گذشته ی رفته و آینده ی نامعلوم😍✨من میرسم به هرچی که میخوام❤خدا با منه😎حتی اگه همه رو به روم باشن اون پشتمه💎من همونم که هزار بارم زمین بخوره باز بچه پروعه و دو هزار بار بلند میشه😌💫

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اون مسکنمه مسکنمو از کجا بیارم حالا وقتی نمیخاد ببینتم حتا☹️😔

بخدا میگذره منم مثل تو بودم

میدونم میگذره ولی من نمیخام اینجوری بگذره😔😔

خب عزیز خودت گفتی ن!!! هیچوقت غرور ی مردو اینطوری نشکن مردی ک کنار زنی حس مردانگی نکنه احساس ارزش و احترام نکنه معلومه میزاره میره اصن چجوری اجازه دادی کار ب کجا رسید گذاشتی مرد زندگیت ب گریه بیوفته!!!

میدونم میگذره ولی من نمیخام اینجوری بگذره😔😔

بزار بگذره کار خدا بی حمکت نیست 

هیچوقت تو تصمیم خدا دخالت نکن اگ بزور بخوای برگردخ از خدا بخوایش

وعضیت بدتر میشه

خودتو شل کن

من خودم با ده تا روانشناسم حالم خوب نشد هر روز گریه 

اولی وقتی گذشت فهمیدم چقدر اسون میتونستم همون اول ازش بگذرم

فقط 19 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
و خدا معجزه‌ ‌می‌‌کند‌ ‌!🌱💛