2777
2789

سلام دوستان من یه دوستی دارم دخترم هست ایشون تو این سه سالی با هم دوستیم از روز اول موقع دیدنم باید از پیشونی و گونه مو بوسم کنه موقع خداحافظی هم یبار 

از وقتی دوست شدیم چند وقت یکبار نودش.و برام می‌فرسته یا این سوالا رو خیلی ازم می‌پرسه میگه نظرت در مورد ل.ز چیه یا میگه رابطه دختر با دختر دوست داریا خیلی از این چرت پرتا..... امروز صبح بهم گفت بیا بریم بیرون رفتیم و منو برد یه کوچه خلوت و خالی برگشته بود موهامو ناز میکرد یهو دستشو آورد پایین نگاش کردم دیدم زل زده لبام برگشت گفت میتونم ببوسمت گفتم معلومه که نه بعد بزور میخواست ببوستم منم برگشتم اومدم خونه برگشته میگه خیلی اسکولیو و مگه احد بوفه اینا .‌..

الان بنظرتون چیکارش کنم اینووووو

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزم واضح نیست؟!!!

معلومه باید چکار کنی بهش بگو من با طرز فکرت اوکی نیستم و از این حرفایی ک میزنی خوشم نمیاد و نمیخوام باهات ادامه بدم لطفا گولشم نخور و رفاقتتو تموم کن 

نکنه احد بوق یعنی عهد بوق ؟!

من این کاربری و از قبل داشتم و بعدش کلا رمزشو فراموش کردم حتی یادم رفت این کاربری و دارم و چنین دلنوشته های رو به اشتراک گذاشتم. من فحش متاسفانه زیاد میدم ولی ازتون میخوام که جایی فحش دادم نترکونیدم چون میخوام این کاربریو داشته باشم و هرچندسال یه بار بیام و دوباره دلنوشته هامو بخونم و با دوستان گپ بزنم. یه فحش دیگه سخت نگیرید.

شرمنده ولی حس میکنم داستان ساختی ، سنت هم کمه

به نام خدای رنگین کمان ...🖤 ، دختری از دیار آذربایجان❤️ ، جر و بحث کردن با بعضیا مثل اینکه بخوای روی چرتکه ویندوز ۱۰ نصب کنی 😏