هر چی میدونم دربارهی محصولات نوتروژینا میگم ایشالا پولتون حروم نشه (خلاصه ش خوب نیست)
ببینید دوستان اینبار برخلاف دفعات قبل در مورد یک برند میخوام بگم که میشه گفت واقعا معمولیه و بیشتر محصولاتش خوب نیست
فقط دو سه مورد از محصولاتش میشه گفت خوبه حالا شاید برخلاف حرف های من بعضیا بیان بگن نه فلان چیزش هم خوبه . بله ممکنه اما گزینه های بهتر از اون هم هست بعد من در مورد نظر و تجربه ی اکثریت حرف میزنم .
نوتروژینا با اینکه یه برند امریکاییه ولی بعضیاش واقعا خوب نیست
تو محصولات این برند میشه گفت یدون ابرسان واترژل خوبه که به بمب آبرسان هیدروبوست هم معروفه (خیلی سبکه)
یدونه بالم بدن خوب داره (هم سبکه هم مرطوب کنندگی بالایی داره )
ژل شستشو های هم بد نیست مخصوصا برای پوست خشک و حساسش .ضد افتاب های مثلا خیلی خوب نیست من توصیه میکنم به جای این برند اگر توان مالیشو دارید ایزدین و یا لاروش پوزای بگیرید اگر کمتر میخواید هزینه کنید سنتلا ، توکوبو و بیوتی او جوسان . باز هم اگر کمتر گارنیر
یا مثلا مرطوب کننده صورت بازم اگر توانشو دارید کلینیک اگر نه کاسه ای ابیه برند کوزارکس کمتر از اون سیمپل .شوینده هم اگر یه چیز خیلی خیلی خوب میخواید اول سراوی و توصیه میکنم . رتینول مثلا اصلا این برند و توصیه نمیکنم یا اوردینری بگیرید یا کوزارکس
اون لاین زردچوبه هم حقیقتا تجربه کافی ندارم وگرنه میگفتم ولی مثل اینکه خاصیت انتی اکسیدان و ضد جوش داره
(قسمت تکراری اگر قبلا خوندی نخون )
خیلی از اینا که گفتم خارجی بودن دقتتتت کنید خواهشا فیک تو بازار پره خیلی از فروشگاه ها حتی خودشونم نمیدونن دارن فیک میفروشن
به هیچ وجه از فروشگاه هایی که تو بانه میفروشن نخرید به هییییچ وجه
بارها چند تا فروشگاه هم معرفی کرده بودم اما تشخیص درست و غلط دیگه با خودتون هست . الان خیلی از فروشگاه ها نمیدونن خودشون هم که دارن فیک میفروشن
اولین فروشگاه اسمش اوردینری استور هست قیمتاش خوبه محصولاتشم اصل بوده تا حالا تو گوگل بزنید اوردینری استور میاره
دومی فروشگاه مادران هست که فروشگاه سیسمونیه ولی محصولات بهداشتی پوستی اصل هم دارن
سومی سراوی ایران بود که اونا هم خوبن اما همون اولی بهتر از همه هست . چهارمی رایامیکاپ بود که البته چند نفر دیدم جدیدا ازش ناراضی بودن قبلا خوب بود .
سعی خودمو میکنم به سوالات جواب بدم تا جایی که میتونم