2777
2789
عنوان

محصولات نتروژینا خوبه میخوام بخرم همگی بیاین کمکم

| مشاهده متن کامل بحث + 640 بازدید | 46 پست
البته خب گفت معلوم نیست از یکماه پیش گفتن شاید باز مجدد وارد شه

عزیزم کلا این اجناس قاچاقه نمیتونن بیارن اونایی ک تو مغازه هاس همش فیکه اصل نیست  از بانه و اینا میارن

اگر دوست داشتی برای بهتر شدن شرایط مالی زندگیم یه حمد و صلوات بخون🥰

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اگر دیدین جنسای خارجی تو مغازس بدونید صدرصد فیکه چون اجازه نمیدن تو مغازه بچینی  بدونن مالیات سنگین میبرن و مغازه پلمپ میشه

عزیزم سایت چی برای سایتم فیک هست؟

بستگی داره بله یکیش خانومی ک کلا فیک محصولاتش 

خاستین میتونین پیام بدین من گروهمو جمع کردم سفارش نمیگیریم دیگه فقط موجودی میفروشم خاستین فاکتورمیدم

بستگی داره بله یکیش خانومی ک کلا فیک محصولاتش خاستین میتونین پیام بدین من گروهمو جمع کردم سفارش نمی ...

عزیزم ایدی بده که همیشه داشته باشمت   حالا نتروژینا هم نشد محصول دیگه خریدم ولی خوب باشه و قیمت از ۵۰۰ بالا نمیتونم حقیقت

عزیزم ایدی بده که همیشه داشته باشمت حالا نتروژینا هم نشد محصول دیگه خریدم ولی خوب باشه و قیمت از ۵ ...

بیا خصوصی گلم پیج باسلاممو بدم

عزیزم کلا این اجناس قاچاقه نمیتونن بیارن اونایی ک تو مغازه هاس همش فیکه اصل نیست از بانه و اینا میا ...

نه عزیزم لوازم ارایشی که من میگیرم فامیلمونه و همش مسافری و قاچاق میاره خیلی از جنسای دیگه ای که داره مطمئنم اصله

نه عزیزم لوازم ارایشی که من میگیرم فامیلمونه و همش مسافری و قاچاق میاره خیلی از جنسای دیگه ای که دار ...

😁تو مغازه نمیتونه بزاره اونایی ک مغازن از بانه و حلفا نیاد

من از سال ۹۷تواین کارم ازانگلیس و امریکا کره جنس میارم قبلا ترکیه هم کار میکردم