2777
2789

دیگه معروف بودیم بقیه بهمون میگفتن ساعت آنلاین بودنتون تو گروه یکی نباشه مثلا تو صبحا بیا اون عصرا اصلا یه وضعی به خون هم تشنه بودیم تا این که یه بار من عکسمو گذاشتم پروفایلم اونم یه دل نه هزار دل عاشقم شد کسی که حتی تهدید به مرگم کرد خخخخ اخرشم بخاطر اینکه من اونجا بودم از گروه رفت بقیه پیش می‌کرد که دل منو بدست بیاره نشد اخرشم نفهمیدم چکار کرد مرده زنده هست خدا میدونه 

هعی خواهر دقیقا داستان زندگیه من تو ۱۸ سالگیم الانه توعه ، با طرف هم اوکی شدم ولی خیانت کرد و رفت ایبابا🙂‍↕️😂

ما زن‌ها رسم خوبی داریم ، زمانِ سختی ها شروع می‌کنیم به کوتاه کردن؛ کوتاه کردنِ ناخن‌ها، موها، حرف‌ها و رابطه‌ها..

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

هعی خواهر دقیقا داستان زندگیه من تو ۱۸ سالگیم الانه توعه ، با طرف هم اوکی شدم ولی خیانت کرد و رفت ای ...

رفت که رفت ولش باو کسی که ول میکنه میره مثه گوز میمونه بمونه نابود میکنه بره میگی اخیببش خخخخ

رفت که رفت ولش باو کسی که ول میکنه میره مثه گوز میمونه بمونه نابود میکنه بره میگی اخیببش خخخخ

آره بابا دیگه جاهلیتای دوران نوجوونی بود😂🙂‍↔️الان ۷ سال گذشته

ما زن‌ها رسم خوبی داریم ، زمانِ سختی ها شروع می‌کنیم به کوتاه کردن؛ کوتاه کردنِ ناخن‌ها، موها، حرف‌ها و رابطه‌ها..

اون زمان روبیکا نبود

مزاح فرمودم🙃🫠😉😊😇 این دوره بچه ها تو روبیکا تو چنل ها عضو میشن بعد توی پیوی ها رل میزنن یاد اینا افتادم

زندگی کنید لطفا ❤️💕😍🤩🩵💙💚🩷💖💋کوبرام رفیق صوغرا💜