2777
2789

خواهشا فقط اونهایی که دقیق میدونن بگن 

من میخوام شاگرد بگیرم بنظرتون ساعتی حساب کنم ماهانه چطوری؟؟؟ ساعتی چقدر بگیرم منصفانه باشه 

ای فلک... آسودگی در سرنوشت ما نبود...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه درسی

ساعتی بگیر یک ساعت و نیم

بسته به کیفیت تدریست از یک ساعت نیم ۲۰۰تومن شروع میشه اگه دیگه خیلی خوب تدریس کنی و حرفه ای باشی نهایتا برای ابتدایی ۳۰۰ 

بقیه مقاطع تا ۱ میلیون هست کنکوریا 

من کلاس خصوصیای خودم خیلی گرون بود موقع کنکورم 

ولی داداشم ک ابتدایی بود معلمش همون حدود ۲۰۰ ۳۰۰اینا میگیرن

ریاضی تدریس میکنی دیگه؟

راستی شهری ک زندگی می‌کنیم مهمه

من یکساعتو نیم 130میگیرم

قبول شدن ولی برای تقویت شدن میان 

زیاد نیست ؟ ماهی چند بار میاد پیشت

این شاگردم دائمیه کلا تابستون رو میاد 

چه درسیساعتی بگیر یک ساعت و نیمبسته به کیفیت تدریست از یک ساعت نیم ۲۰۰تومن شروع میشه اگه دیگه خیلی خ ...

ابتدایی درس میدم فارسی و ریاضی 

با طرف هم یکم رودربایستی دارم 

قراره کل تابستون رو بیان

دو نفرن بنظرت بزارم روزهای زوج ماهی ۳ تومن از هر دو بگیرم؟ یعنی نفری۱۵۰۰ میدونی من قیمت رو نمیدونم اینا ک گفتی هم فکر نکنم طرف راضی بشه تدریسم خیلی خوبه 

دخترخاله م ریاضی تدریس می کنه. گویا یک ساعت و ربعه هر جلسه که ۲۰۰ میگیره. البته کارش محشره و بسیار د ...

من شاگردام دو نفرن 

باهم میان 

اینجا کسی اینقدر هزینه نمیکنه نمیدونم چقدر بگم ک هم ب اون فشار نیاد هم ب خودم

من شاگردام دو نفرن باهم میان اینجا کسی اینقدر هزینه نمیکنه نمیدونم چقدر بگم ک هم ب اون فشار نیاد هم ...

عزیزم دو نفر یه جورایی نیمه خصوصی میشه. اگه هفته ای سه روز بیام این مبلغی که گفتی فکر نکنم بد باشه.

چون دائم هستن. حالا تابستون فقط اونا که ضعیف ترن میان و اگه خیلی بالا بگی شاید از دست بدی.

ابتدایی درس میدم فارسی و ریاضی با طرف هم یکم رودربایستی دارم قراره کل تابستون رو بیان دو نفرن بنظرت ...

خوبه با توجه به شرایط مالیشون و اینکه رودربایستی داری 

نمیدونم جلسه ای چقدر حساب کردی ولی بنظرم کمه چون زیاد میان پیشت

میتونی هرکدومشون رو فارسی و مثلا ۵۰ بگیری ریاضی و ۸۰

ولی خب راستشو بخوای این قیمت نیست خیلی بیشتره

حالا میخوای اینارو این قیمت بگیر ولی شاگردای دیگتو بیشتر بگیر

تو دیوار آگهی بزن که معلمی یا بگو همینا به دوستاشون بگن 

رو برگه چاپ کن معلمی و توریست خوبه و اینا دم مدرسه ها بده دست بچها

اینطوری قشنگ میتونی شاگرد بگیری 

حالا اگه با اینا راحت نیستی همون قیمت بگو بعدا شاگردای دیگت و بیشتر بگو

خوبه با توجه به شرایط مالیشون و اینکه رودربایستی داری نمیدونم جلسه ای چقدر حساب کردی ولی بنظرم کمه چ ...

ممنون عزیزم باشه