2777
2789
عنوان

حالم بده😭😭😭💔

99 بازدید | 7 پست

من ۱۹ سالمه با ی اقا ۲۷ساله ۷ماهه تو رابطم،قصدمون ازدواجه اما الان نه، خانواده ها هم تاحدودی درجریانن

قرار شده باهم اشنا شیم همو ببینیم 

از سختگیری مامانم خسته شدم میگه باید نهایت ماهی ی بار همو ببینین وقتی هم میرم انقد زنگ میزنه عصبیم میکنه

تا ی ماه پیش همش درگیر درس بودم هیچجا نرفتم بهونش بود میگفت درس داری،الان دیگه میگه نه کلا نمیزارم و ... 

دلیلشم اینه ک اگه ببینیش ارزشت میاد پایین😐😐 اخه چه ربطی داره مگه ماهی ی بار زیاده ،میگم‌مامان همسن های منو ندیدی ،انقد بهم سختگیری کرده روحیم داغون شده،شرایط درس ،پشت کنکور بودن و همه چی بهم فشار اورده بی حوصله شدم میگه چون با کسی در ارتباطی با من سرد شدی ،درک نمیکنه

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

مادرت کاملا درست میگه پسری که تو ۲۷ سالگی شرایط ازدواج رو نداره صد در صد بعد این هم نداره اولا ...ثانیا حیف نیست این همه فاصله سنی میدونی تو دانشگاه چه موقعیت های بهتری داری....بازم مامانته میزاره من بودم عمرا نمیذاشتم  ..امل هم نیستم ۳۱ سالمه ولی مرد جماعت و خوب می‌شناسم فقط واسه نیاز جنسیشون با دخترن والسلام 

مادرت کاملا درست میگه پسری که تو ۲۷ سالگی شرایط ازدواج رو نداره صد در صد بعد این هم نداره اولا ...ثا ...

من خودم شرایط ازدواج رو ندارم وگرنه شغل و ... ایشون اوکی هس،درسته فاصله سنی مهمه اما ۸سال زیاد نیست خب اگه اینجوره ک باید ازدواج سنتی کنیم همه

من خودم شرایط ازدواج رو ندارم وگرنه شغل و ... ایشون اوکی هس،درسته فاصله سنی مهمه اما ۸سال زیاد نیست ...

عزیزم چرا شرایطت اکی نیست ..اگه منظورت جهیزیست میتونین یک سال دوسال عقد بمونین ...با پسر جماعت برای ازدواج نهایت ۳ ۴ ماه آدم صحبت میکنه تازه آدم تا زیر یه سقف نره نمیفهمه ...ببین عشقم الان تو یه سنی هستی شاید مادرتو درک نکنی ولی من میفهممش زن و مرد مثل آتیش و پنبه میمونن کنار هم باشن ممکنه آتیش بگیرن ...ببین عزیزم زدو تو یه لحظه داغ کردی نمیتونی خودتو کنترل کنی مامانت از این میترسه از اینکه ازت سواستفاده بشه ...طرف عقده پسره کارشو میکنه یهو طلاق میگیرن واسه پسره هیچی نمیشه این دختره که ضربه میبینه اگه بگی نه این فرق میکنه نه اینطور نیست بقران که همشون یکین ..مادرت نگرانته درکش کن