2777
2789
عنوان

پیشنهاد آشنایی در فرودگاه

| مشاهده متن کامل بحث + 416 بازدید | 28 پست
عزیزم من با به لباس چروک انقدر که روی صندلی ها نشستم و بدون حتی ضد افتابم....پوشمم کاملا مناسبه کلا ...

عزیزم گاهی باید انقدر قاطع باشیو انقدر برای خودت و گوشخات ارزش قائل باشی که اجازه ندی به کسی هر حرف بی ارزشی را بزنه ...

منم بارها تو این تله ها گیر افتادم تا یادگرفتم

زندگی مثل عسل شیرینه 💜 گاهی ام یه کوچولو دلو میزنه که طبیعیه دیگه💜

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزم من با به لباس چروک انقدر که روی صندلی ها نشستم و بدون حتی ضد افتابم....پوشمم کاملا مناسبه کلا ...

اصلا پوششت منظورم نبود

من خودم با کت ک‌تاه و‌ظلوار یه شال ظریف میگردم

گفتم‌چطور موقع حرف زدن جرات کرده

منظورم برخوردت بود

طرف اگرم خیلی عوضی بود باید جوری برخورد میکردی لال میشد

البته صرفا به خاطر خودت گفتم که تلنگر بزنی همین

من چندساعته فرودگاهم و انقدر رو صندلها وول خوردم لباسم چروکه...یه ضدافتابم رو صورتم نیس...چهارکلمه ا ...

خوبش کردی

مردایی ک بیماری جنسی دارن تو خیابونا ریخته اینم از اونا بوده

حقیقتا ادم در این حد وقیح بار اول بود میدیدم...

ناراحت نشی از حرفم ولی اگه به امدازه گافی برا خودمون ارزش قائل باشیم یه بارم نمیزاریم چنین بیماری وقتمونو بگیره

حواست بیشتر و بیشتر به خودت باشه 

من اصلا به اون بیمار کاری ندارم

اصلا پوششت منظورم نبودمن خودم با کت ک‌تاه و‌ظلوار یه شال ظریف میگردمگفتم‌چطور موقع حرف زدن جرات کرده ...

پوشمم گفتم که بدونی از صد کیلومتری هم مشخص بود قابل سرمایه گزاری نیستم...اختلال روان داشت بنظرم...فرار کردم فقط

ناراحت نشی از حرفم ولی اگه به امدازه گافی برا خودمون ارزش قائل باشیم یه بارم نمیزاریم چنین بیماری وق ...

گاها ادم گیر میفته و مجبور چند دقیقه رو تحمل کنه که نجات پیدا کنه...امیدوارم گیر نیفتین تو این موقعیت ها

گاها ادم گیر میفته و مجبور چند دقیقه رو تحمل کنه که نجات پیدا کنه...امیدوارم گیر نیفتین تو این موقعی ...

اتفاقا عزیزم  بارها افتادم تا یادگرفتم 

بخاطر همون تلخیشو درک میکنم

منم خیاییییی زیادی ملایمم 

بارها تو زندگی اتفاق افتاد تا یاد گرفتم گاهی باید خیلیی سریع واکنش نشون داد و فرصت کلمه ای نداد

اتفاقا عزیزم بارها افتادم تا یادگرفتم بخاطر همون تلخیشو درک میکنم

من حقیقتا بار اول بود در این حد وقاحت یه جا میدیدم...تا خودمو جمع جور کردم و تنها کاری که به ذهنم رسید این بود بیام نمازخونه...

من حقیقتا بار اول بود در این حد وقاحت یه جا میدیدم...تا خودمو جمع جور کردم و تنها کاری که به ذهنم رس ...

ارم خوب کردی عزیزم 

این حرفارو بهت زد و با پشت دست نزدی دهنش؟یارو رسما یه منحرف عوضی بوده منظورشم از آشنایی،آشنایی تو تخ ...

به نظرم ایشون اقاست و مشکل اخلاقی هم داره، مدل تایپیکاش رو ببینید. جواب همچین ادمایی رو اصلا ندید مریضن

الحمد لله کما هو اهله