🥲 سه ساله عقدم لطفاً نگین چرا عروسی نکردی شرایط نبوده...دارم با چشمای اشکی مینویسم هر شبی که به همسرم گفتم حوصلم سر رفته یه بهونه میاره پیداش نمیشه همیشه میگه من دارم کار میکنم تا دیر موقع سرکار بودم خستمه هیچ وقت نشده منو خوشحال کنه نگین جدا شو شرایطش ندارم هربار که گفتم حوصلم سر رفته دعوامون شده تا میگم میگه پسرای مردم مگه فکر کردی چیکار میکنن برای دخترا؟ هربار که ازش تقاضای پول میکنم میگه باشه اما یا نمیده یا باید ۱۰ روز کشش بده خسته شدم آدمی نیست که بگه لازمت میشه عصر بهش گفتم حوصلم سر رفته گفت میام یه کار میکنیم تا دیر وقت کارش طول داد الآنم با رفیق هاش نشسته زنگ که زدم اعتراض کردم دعوامون شد
الان بهش گفتم امشبم کاری کردی با ناراحتی بخوابم میگه حرفی ندارم حالم خوب نیست..به درجه ای منو رسوند همه حرفی زدم بهش الان از حرفایی من ناراحته ولی من نباید از کاراش ناراحت باشم باید درکش کنم
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!