2777
2789

گفت احتیاط کن احتمال سقط زیاده😭😭

29 اردیبهشت بی بی چکم مثبت شد 😍 11 تیر صدای قلبشو شنیدم❤ 8مرداد جنسیت نی نی مشخص شد💗 و دختر نازم 1403/10/19 ساعت 13:40 روز چهارشنبه به دنیا اومد😍💖

کسی از شماها داشته همچین چیزی بیایین دلداریم بدید

29 اردیبهشت بی بی چکم مثبت شد 😍 11 تیر صدای قلبشو شنیدم❤ 8مرداد جنسیت نی نی مشخص شد💗 و دختر نازم 1403/10/19 ساعت 13:40 روز چهارشنبه به دنیا اومد😍💖

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه مراقب باش ونگران نباش

منم اول بارداریم همون نوع بود جفتم ولی بعد اومد بالا ودرست شد

برای نی نی دار شدن همه بی نی نی ها ومن دعا کنین  درزمین عشقی نیست که زمینت نزند،آسمان را دریاب

اونی که دادش خودشم نگه اش میداره 

امیدت به خدا باشه

هرروز دست بزار رو شکمت آیت الکرسی بخون وصلوات به نیت پنج تن بده انشالله چیزی نمیشه

درآسانی ها خدا را یادکنید♡تادر سختی ها صدایتان برایش آشناباشد😇  خدایاهم دراین دنیا هم دراون دنیا خوشبخت وعاقبت بخیرمون کُن💫🕊                                              ♡ اگه امضاموخوندی از خدا برات خوشبختی وعاقبت بخیری،جیب پرازپول،سلامتی و دلی خوش آرزومندم♡

رابطه نداشته باش و کار سنگین هم نکن

فعالیت روزمره اشکال نداره

استرس هم نداشته باش که از همه بدتره

برای من که همین طوری خوب شد

برای نی نی دار شدن همه بی نی نی ها ومن دعا کنین  درزمین عشقی نیست که زمینت نزند،آسمان را دریاب
نه مراقب باش ونگران نباشمنم اول بارداریم همون نوع بود جفتم ولی بعد اومد بالا ودرست شد

یعنی امکان داره بالا بره

عزیزم منم همین شرایط رو دارم اما دکترم بمن گفت ماهت بره بالاتر جفت هم باهاش میره بالا من الان تو است ...

نمیدونم یکدفعه ورداشت همچین حرفی زد مردم فقط  همش دارم گریه میکنم  چند ماهتون شما؟؟ 

عزیزم احتمال داره! فقط احتماله باید استراحت بیشتری داشته باشی اصلا نگران نباش روزانه چندین مورد پروی ...

چکار کنم تو رو خدا بگین